23948sdkhjf

Foodservice Danmark skifter navn

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie
Foodservice Danmark, der er en del af Dagrofa-koncernen, skal fremover hedder Dagrofa Foodservice, oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Navnet samler Foodservice Danmark, Dagrofa S-Engros og Catering Engros.

- Et af grundelementerne i Dagrofas koncernstrategi #StærkereSammen er at udnytte viden og skabe synergier på tværs af forretningsenheder og købmandskæder, og dermed sikre en større sammenhængskraft i koncernen. Navneskiftet er således en naturlig del af den strategiudrulning, hvor der sendes et signal om, at Dagrofa Foodservice er en del af Dagrofa, og således har koncernens power i ryggen både kommercielt og finansielt, hedder det i meddelelsen.

Nemmere for kunderne
- Med navneskiftet ønsker vi både at forenkle og forstærke vores identitet i markedet og at fremstå som én samlet foodservice-virksomhed. Det gør det nemmere for vores kunder at få glæde af tilbud fra alle vores kanaler. Derfor har vi besluttet at konvertere alle tre navne til ét fælles navn, fortæller administrerende direktør Peter Bruun.

Foodservice Danmark får som den første gren af koncernen det nye navn allerede nu, mens konverteringen i Catering Engros og Dagrofa S-Engros begynder i januar 2020.

Dagrofa Foodservices specialistselskaber - HKI, Grambogård, Strandby Fisk, Grøn Fokus og Dagrofa Bornholm - forsætter under deres respektive navne.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Lars Seier har købt en kendt café

Toprestaurant overtager slagteri

Kæmpestor interesse for nyt streetfoodmarked

Legendarisk kantine har mættet Aarhus i 60 år

Flammen lukker alle restauranter på søndag

Nyt elevprogram skal få flere unge til at vælge gastronomien

Nyhedsbrev

Kommune overvejer at sende sosu’er på anretterkursus

Lagkagehuset-stiftere satser nu på kaffe: Vil åbne en kaffebar om måneden

Makkerparret bag Lagkagehuset har begivet sig ud i et nyt projekt med indtil videre 11 kaffebarer i Europa

Skyder millioner i bestil-en-kok-projekt

Danish Crown sælger nu luksuskød direkte til forbrugerne

Foodservice Danmark skifter navn

Kommune fyrer privat leverandør af ældremad

Geranium-kok tog første skridt mod plads ved kokke-VM

Atria vil have sin bid af foodservice-markedet

Konkursramt streetfood-marked genåbner

Kædedirektør: Færdigmad bliver større end varer til hjemmelavet mad

Vi står over for en ny æra, når det handler om convenience og lette retter, spår Kvickly-direktør.

Efter snyd, sjusk og skandaler: Nu er legendarisk café solgt

Kendt hotelejer fyrede alle i køkken og restaurant

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Plejecenter meldt til politiet for rod i øko-regnskabet

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Stor nedgang i antallet af nye spisesteder

Nye leverandører godkendt til madservice efter konkurs

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Ny rørledning på plads – fremover får dobbelt så mange husstande i Løsning varme fra Daka

Kom bakterier og sporer til livs

JEROS A/S deltager på Südback 2019

En tro kopi?

Blockchain for Fødevare SMV´er

Hygiejnisk design handler også om fødevaresikkerhed, mikrobiologi - og hvordan udstyr rengøres!

JEROS A/S er som eneste fynske finalist med i dysten om Akademikerprisen 2019

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år.

Det travle køkken…

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Madaffaldet på Tall Ships Races Aarhus bliver til energi og gødning

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvend...

Send til en kollega

0.149