23948sdkhjf

Kædedirektør: Færdigmad bliver større end varer til hjemmelavet mad

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Vi står over for en ny æra, når det handler om convenience og lette retter, spår Kvickly-direktør.

Mens convenience og færdigretter ikke fyldte meget på supermarkedshylderne for bare få år tilbage, er den varegruppe i dag blevet helt essentiel for kæderne. 

Og forbrugernes krav til udvalg og tilgængelighed er også tonset i vejret i takt med udviklingen. 

Det fortæller kædedirektør i Kvickly Allan Kristoffersen til Finans

- Vores kunder forventer et større conveniencesortiment, og at sortimentet er tilgængeligt alle timer i døgnet – også en søndag, hvor tingene kører lidt på halvt blus i ydertimerne. Det kundeløfte skal være på plads, og der kan vi godt mærke, der bliver stillet nogle krav til os, siger han.

Han siger, at Kvickly lige nu står midt imellem "den gamle og den nye verden", hvor lette måltidsløsninger endnu ikke er blevet helt dominerende i forhold til varer til hjemmelavet mad - men det kommer til at ske i en nærm fremtid, vurderer han. 

- Om et år vil jeg gerne have, at vi helt klart er rykket over i den nye, hvor vi har meget mere fokus på maddelen og den færdige del, end vi har på det, som du skal hjem og lave, forklarer han.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Pizzeria tilbyder også mormormad

Lokal slagter lander aftale med Coop

Kantiner og køkkener skal hædres igen

Dansk fastfoodkæde 13-doblede overskuddet

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Nyt blodrødt regnskab fra Letz Sushi

Nyhedsbrev

4.749 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Randers Street Food forsinket igen

McDonald's sælger for milliarder ved at levere lige til døren

Jensens Bøfhus lancerer samtalekort

Vegansk: Gorm's pizzakæde bliver osteproducent

Madhus lukket efter tre måneder

Værtspar solgte ud efter 42 år på kro

Frit valg: Sygehuskøkkener skærer ned

Mexicansk kæde er lukket

Forpagtere konkurs efter 30 år

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Ny ejer vil lave smørrebrød med vingesus

Restaurant er nu børnefri

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sammen mod toppen - Et portræt af kokkelandsholdet

JEROS på Euroshop 2020

Genanvendeligt designgulv i endnu flottere udgave

Fokus på madaffald fra Oslo til Frederikshavn

Datamarked opkøber dit gamle elektronik

Slut med Windows 7! Januarudsalget fortsætter hos Datamarked

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Send til en kollega

0.362