23948sdkhjf

Atria vil have sin bid af foodservice-markedet

Efter godt et år i jobbet som administrerende direktør hos Atria Danmark, der blandt andet står bag pålægsbrandet 3-Stjernet, har Svend Borch Hansen stategien klar for fremtiden.

Og her er foodservice et nyt forretningsområde, som Atria nu kigger aktivt ind i, skriver Horsens Folkeblad.

- Forbrugerne flytter sig, og vi kan se, at en stor del af det salg, der tidligere gik til madpakker, nu overgår til kantine- og frokostordninger i virksomheder og på skoler. Her ønsker vi også at få en del af kagen. Vi skal lære markedet endnu bedre at kende og opbygge en ny markedsposition her, siger Svend Borch Hansen til avisen.

Andre dele af strategien handler om, at klassikere som salami, kødpølse og røget medister skal suppleres med plantebaserede alternativer, "for vi ved godt, at plantebaserede produkter vinder frem lige nu i køledisken", som direktøren formulerer det.

Han nævner også i Horsens Folkeblad, at selv om det er svært at emballere uden plastic, så har Atria fokus på at gøre sin emballage mere bæredygtig og er på vej i den retning.

Atria Danmark har cirka 160 ansatte fordelt på to fabrikker i Horsens samt hos Aalbæk Specialiteters fabrik i Farre.
Mere om: 3-stjernet | Atria
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Pizzeria tilbyder også mormormad

Lokal slagter lander aftale med Coop

Kantiner og køkkener skal hædres igen

Dansk fastfoodkæde 13-doblede overskuddet

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Nyt blodrødt regnskab fra Letz Sushi

Nyhedsbrev

4.749 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Randers Street Food forsinket igen

McDonald's sælger for milliarder ved at levere lige til døren

Jensens Bøfhus lancerer samtalekort

Vegansk: Gorm's pizzakæde bliver osteproducent

Madhus lukket efter tre måneder

Værtspar solgte ud efter 42 år på kro

Frit valg: Sygehuskøkkener skærer ned

Mexicansk kæde er lukket

Forpagtere konkurs efter 30 år

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Ny ejer vil lave smørrebrød med vingesus

Restaurant er nu børnefri

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sammen mod toppen - Et portræt af kokkelandsholdet

JEROS på Euroshop 2020

Genanvendeligt designgulv i endnu flottere udgave

Fokus på madaffald fra Oslo til Frederikshavn

Datamarked opkøber dit gamle elektronik

Slut med Windows 7! Januarudsalget fortsætter hos Datamarked

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Send til en kollega

0.109