23948sdkhjf

Konkursramt streetfood-marked genåbner

Street Food Esbjerg, der gik konkurs lige før sommerferien, bliver efter planen afløst af et nyt internationalt madmarked på samme lokation, det ombyggede Esbjerg Teater.

Det skriver JydskeVestkysten.

- Jeg ved, at der er lagt meget tid og energi i Street Food Esbjerg, og man havde ønsket mere for stedet, end det resultat man nåede. Den opgave håber jeg, at jeg kan løfte, så Street Food Esbjerg når de resultater og drømme, som de tidligere ejere havde for stedet, siger den nye ejer, Dan Lia Christensen, til avisen.

Han har 20 års erfaring i at drive forretning i Esbjergs bar- og diskoteksmiljø, og nu har han købt konkursboets aktiver i form af blandt andet inventar i fælleskøkken, borde, stole, markise og varelager.

Han har for nyligt solgt sine andele i seks barer og diskoteker og har i den forbindelse underskrevet en konkurrenceklausul som gør, at han indtil 1. januar 2020 ikke må drive restaurationslignende virksomhed i Esbjerg. Derfor åbner Esbjergs nye streetfoodmarked først i foråret 2020, skriver JydskeVestkysten.

Der var plads til 600 gæster i Street Food Esbjerg, som krævede en investering på cirka seks millioner kroner til ombygningen af den gamle biograf.

Ved åbningen var der 12 madboder at vælge imellem, mens der kun var otte tilbage ved konkursen. I alt havde syv af boderne opsagt deres aftaler pr. 31. august i år.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Køkkenleder: Vi vægter klimaet, men hensynet til borgeren tæller mest

Dansk veganerkasse satser formue i USA

Cofoco-ejer køber sig ind i kendt kaffekæde

McDonald's klar med ny direktør

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

Nyhedsbrev

Eks-bolchemager tilbyder nu mormormad

Lars Seier har købt en kendt café

Toprestaurant overtager slagteri

Kæmpestor interesse for nyt streetfoodmarked

Legendarisk kantine har mættet Aarhus i 60 år

Flammen lukker alle restauranter på søndag

Nyt elevprogram skal få flere unge til at vælge gastronomien

Kommune overvejer at sende sosu’er på anretterkursus

Lagkagehuset-stiftere satser nu på kaffe: Vil åbne en kaffebar om måneden

Makkerparret bag Lagkagehuset har begivet sig ud i et nyt projekt med indtil videre 11 kaffebarer i Europa

Skyder millioner i bestil-en-kok-projekt

Danish Crown sælger nu luksuskød direkte til forbrugerne

Foodservice Danmark skifter navn

Kommune fyrer privat leverandør af ældremad

Geranium-kok tog første skridt mod plads ved kokke-VM

Atria vil have sin bid af foodservice-markedet

Konkursramt streetfood-marked genåbner

Kædedirektør: Færdigmad bliver større end varer til hjemmelavet mad

Vi står over for en ny æra, når det handler om convenience og lette retter, spår Kvickly-direktør.

Efter snyd, sjusk og skandaler: Nu er legendarisk café solgt

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknologier?

Invitation til samskabelsesworkshop

BioSan Nordic er hovedsponsor for Dansk Rengøringsmesse 2019

Velkommen til Matas

Ny rørledning på plads – fremover får dobbelt så mange husstande i Løsning varme fra Daka

Kom bakterier og sporer til livs

JEROS A/S deltager på Südback 2019

En tro kopi?

Blockchain for Fødevare SMV´er

Hygiejnisk design handler også om fødevaresikkerhed, mikrobiologi - og hvordan udstyr rengøres!

JEROS A/S er som eneste fynske finalist med i dysten om Akademikerprisen 2019

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år.

Det travle køkken…

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Send til en kollega

0.145