23948sdkhjf

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Danish Crown lancerer et nyt koncept, der gør det muligt at supplere kødet med grøntsager.

Allerede i denne uge vil der i kølediskene hos Rema 1000 og Meny være pakker med hakket grisekød eller hakket oksekød, hvor halvdelen af indholdet er erstattet af grøntsager - spaghetti med kødsovs, lasagne, boller i karry og frikadeller med kartofler.

Det oplyser slagterikoncernen i en pressemeddelelse.

- Konceptet hedder 50/50 og bliver lanceret i både en okse- og grisekødsvariant. 50 procent af indholdet er kød af den samme høje kvalitet, som danskerne kender fra Danish Crowns produkter, mens de resterende 50 procent er grøntsager, der selvfølgelig også er af høj kvalitet, siger Finn Klostermann, der er CEO i Danish Crown Beef

For at gøre produkterne så velsmagende som muligt, er der dog ikke de samme grønsager i de to varianter.

- Der er en smagsvariation på okse og grisekød, og derfor skal grøntsagerne komplimentere de forskellige smagsnuancer. I Grønt & Gris har vi tilføjet gulerødder, peberfrugt og kikærter, mens vi har skiftet gulerødderne ud med kidneybønner i Grønt & Okse. Begge varianter er i øvrigt også nøglehulsmærkede med kun 6 procent fedt, så de matcher forbrugernes ønske om magre og saltfattige produkter, siger Kamilla Wetke, der er senior brand manager hos Danish Crown, og som har været tæt indover udviklingen af produkterne.

I juli annoncerede Danish Crown, at en plantebøf ville være på hylderne inden årets udgang, og 50/50-konceptet er ifølge koncernen “endnu et tiltag, der skal sikre, at Danish Crown i fremtiden kan levere de produkter, som forbrugerne efterspørger.”

- Det er vigtigt at understrege, at vores kerneprodukt er kød. Men når det er sagt, må vi også forholde os til, at forbrugerne i højere grad efterspørger alternativer til kød, og det vil vi selvfølgelig gerne kunne tilbyde dem. Hos Danish Crown har vi udstyret og ekspertisen til at udvikle disse produkter, så de sidder lige i skabet - første gang, siger Finn Klostermann.

Danish Crown leverer i forvejen en række hybridprodukter af oksekød til enkelte detailkæder under kædernes egne brands, men disse produkter indeholder kun mellem 20 og 30 procent grøntsager.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Pizzeria tilbyder også mormormad

Lokal slagter lander aftale med Coop

Kantiner og køkkener skal hædres igen

Dansk fastfoodkæde 13-doblede overskuddet

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Nyt blodrødt regnskab fra Letz Sushi

Nyhedsbrev

4.749 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Randers Street Food forsinket igen

McDonald's sælger for milliarder ved at levere lige til døren

Jensens Bøfhus lancerer samtalekort

Vegansk: Gorm's pizzakæde bliver osteproducent

Madhus lukket efter tre måneder

Værtspar solgte ud efter 42 år på kro

Frit valg: Sygehuskøkkener skærer ned

Mexicansk kæde er lukket

Forpagtere konkurs efter 30 år

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Ny ejer vil lave smørrebrød med vingesus

Restaurant er nu børnefri

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sammen mod toppen - Et portræt af kokkelandsholdet

JEROS på Euroshop 2020

Genanvendeligt designgulv i endnu flottere udgave

Fokus på madaffald fra Oslo til Frederikshavn

Datamarked opkøber dit gamle elektronik

Slut med Windows 7! Januarudsalget fortsætter hos Datamarked

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Send til en kollega

0.172