23948sdkhjf

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Danish Crown lancerer et nyt koncept, der gør det muligt at supplere kødet med grøntsager.

Allerede i denne uge vil der i kølediskene hos Rema 1000 og Meny være pakker med hakket grisekød eller hakket oksekød, hvor halvdelen af indholdet er erstattet af grøntsager - spaghetti med kødsovs, lasagne, boller i karry og frikadeller med kartofler.

Det oplyser slagterikoncernen i en pressemeddelelse.

- Konceptet hedder 50/50 og bliver lanceret i både en okse- og grisekødsvariant. 50 procent af indholdet er kød af den samme høje kvalitet, som danskerne kender fra Danish Crowns produkter, mens de resterende 50 procent er grøntsager, der selvfølgelig også er af høj kvalitet, siger Finn Klostermann, der er CEO i Danish Crown Beef

For at gøre produkterne så velsmagende som muligt, er der dog ikke de samme grønsager i de to varianter.

- Der er en smagsvariation på okse og grisekød, og derfor skal grøntsagerne komplimentere de forskellige smagsnuancer. I Grønt & Gris har vi tilføjet gulerødder, peberfrugt og kikærter, mens vi har skiftet gulerødderne ud med kidneybønner i Grønt & Okse. Begge varianter er i øvrigt også nøglehulsmærkede med kun 6 procent fedt, så de matcher forbrugernes ønske om magre og saltfattige produkter, siger Kamilla Wetke, der er senior brand manager hos Danish Crown, og som har været tæt indover udviklingen af produkterne.

I juli annoncerede Danish Crown, at en plantebøf ville være på hylderne inden årets udgang, og 50/50-konceptet er ifølge koncernen “endnu et tiltag, der skal sikre, at Danish Crown i fremtiden kan levere de produkter, som forbrugerne efterspørger.”

- Det er vigtigt at understrege, at vores kerneprodukt er kød. Men når det er sagt, må vi også forholde os til, at forbrugerne i højere grad efterspørger alternativer til kød, og det vil vi selvfølgelig gerne kunne tilbyde dem. Hos Danish Crown har vi udstyret og ekspertisen til at udvikle disse produkter, så de sidder lige i skabet - første gang, siger Finn Klostermann.

Danish Crown leverer i forvejen en række hybridprodukter af oksekød til enkelte detailkæder under kædernes egne brands, men disse produkter indeholder kun mellem 20 og 30 procent grøntsager.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Nyhedsbrev

4.677 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nu kan babyer også få måltidskasser

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Smørrebrødsforretning er vokset

Kokkenes Køkken scorer økologisk spisemærke nummer 3.000

Kebabmillionær køber sig ind i restaurantkæde

- Jensens Bøfhus var to minutter fra konkurs

Skagenfood har nu en klimakasse

Color Line lukker køkken: 18 mister jobbet

Restauratørers indtjening daler dramatisk

MåltidsBoxen snart klar med nyt storkøkken

Opkøb: Falengreen opruster på convenience

Danskerne vil have mere fisk i kantinen

Madklubben-ejer vil have landsdækkende pizzakæde

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Oprør over kantine hos fragt-gigant: "Det er uegnet og uhumsk"

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknolo...

Send til en kollega

0.12