23948sdkhjf

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Danish Crown lancerer et nyt koncept, der gør det muligt at supplere kødet med grøntsager.

Allerede i denne uge vil der i kølediskene hos Rema 1000 og Meny være pakker med hakket grisekød eller hakket oksekød, hvor halvdelen af indholdet er erstattet af grøntsager - spaghetti med kødsovs, lasagne, boller i karry og frikadeller med kartofler.

Det oplyser slagterikoncernen i en pressemeddelelse.

- Konceptet hedder 50/50 og bliver lanceret i både en okse- og grisekødsvariant. 50 procent af indholdet er kød af den samme høje kvalitet, som danskerne kender fra Danish Crowns produkter, mens de resterende 50 procent er grøntsager, der selvfølgelig også er af høj kvalitet, siger Finn Klostermann, der er CEO i Danish Crown Beef

For at gøre produkterne så velsmagende som muligt, er der dog ikke de samme grønsager i de to varianter.

- Der er en smagsvariation på okse og grisekød, og derfor skal grøntsagerne komplimentere de forskellige smagsnuancer. I Grønt & Gris har vi tilføjet gulerødder, peberfrugt og kikærter, mens vi har skiftet gulerødderne ud med kidneybønner i Grønt & Okse. Begge varianter er i øvrigt også nøglehulsmærkede med kun 6 procent fedt, så de matcher forbrugernes ønske om magre og saltfattige produkter, siger Kamilla Wetke, der er senior brand manager hos Danish Crown, og som har været tæt indover udviklingen af produkterne.

I juli annoncerede Danish Crown, at en plantebøf ville være på hylderne inden årets udgang, og 50/50-konceptet er ifølge koncernen “endnu et tiltag, der skal sikre, at Danish Crown i fremtiden kan levere de produkter, som forbrugerne efterspørger.”

- Det er vigtigt at understrege, at vores kerneprodukt er kød. Men når det er sagt, må vi også forholde os til, at forbrugerne i højere grad efterspørger alternativer til kød, og det vil vi selvfølgelig gerne kunne tilbyde dem. Hos Danish Crown har vi udstyret og ekspertisen til at udvikle disse produkter, så de sidder lige i skabet - første gang, siger Finn Klostermann.

Danish Crown leverer i forvejen en række hybridprodukter af oksekød til enkelte detailkæder under kædernes egne brands, men disse produkter indeholder kun mellem 20 og 30 procent grøntsager.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Lars Seier har købt en kendt café

Toprestaurant overtager slagteri

Kæmpestor interesse for nyt streetfoodmarked

Legendarisk kantine har mættet Aarhus i 60 år

Flammen lukker alle restauranter på søndag

Nyt elevprogram skal få flere unge til at vælge gastronomien

Nyhedsbrev

Kommune overvejer at sende sosu’er på anretterkursus

Lagkagehuset-stiftere satser nu på kaffe: Vil åbne en kaffebar om måneden

Makkerparret bag Lagkagehuset har begivet sig ud i et nyt projekt med indtil videre 11 kaffebarer i Europa

Skyder millioner i bestil-en-kok-projekt

Danish Crown sælger nu luksuskød direkte til forbrugerne

Foodservice Danmark skifter navn

Kommune fyrer privat leverandør af ældremad

Geranium-kok tog første skridt mod plads ved kokke-VM

Atria vil have sin bid af foodservice-markedet

Konkursramt streetfood-marked genåbner

Kædedirektør: Færdigmad bliver større end varer til hjemmelavet mad

Vi står over for en ny æra, når det handler om convenience og lette retter, spår Kvickly-direktør.

Efter snyd, sjusk og skandaler: Nu er legendarisk café solgt

Kendt hotelejer fyrede alle i køkken og restaurant

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Plejecenter meldt til politiet for rod i øko-regnskabet

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Stor nedgang i antallet af nye spisesteder

Nye leverandører godkendt til madservice efter konkurs

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Ny rørledning på plads – fremover får dobbelt så mange husstande i Løsning varme fra Daka

Kom bakterier og sporer til livs

JEROS A/S deltager på Südback 2019

En tro kopi?

Blockchain for Fødevare SMV´er

Hygiejnisk design handler også om fødevaresikkerhed, mikrobiologi - og hvordan udstyr rengøres!

JEROS A/S er som eneste fynske finalist med i dysten om Akademikerprisen 2019

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år.

Det travle køkken…

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Madaffaldet på Tall Ships Races Aarhus bliver til energi og gødning

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvend...

Send til en kollega

0.199