23948sdkhjf

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Meyers Køkken, der dagligt laver catering- og kantinefrokost til omkring 4.500 mennesker, har købt Massive Catering i Hvidovre for at styrke sine frokosttilbud til virksomheder.

Det oplyser Meyers Køkken i en pressemeddelelse. 

- Vi har fulgt Massive Catering og ejer Bo Sand Hersoug gennem noget tid og er imponeret over kvaliteten af deres mad og service. Vi ser et fantastisk match mellem Meyers Køkken og Massive Catering. Med Massive i familien kan vi i endnu højere grad tilbyde vores kunder et øget udvalg af frokostløsninger, siger den administrerende direktør for Løgismose Meyers, Jesper Uggerhøj, i meddelelsen. 

- Overvældende succes
I begyndelsen af 2019 etablerede Meyers et 100 procent plantebaseret køkken i Københavns Nordhavn, og det er ifølge virksomheden på få måneder blevet en overvældende succes. Aftalen med Massive Catering er et strategisk led i den videre udvikling af Meyers Køkken.

- Med lanceringen af det grønne køkken har vi set, at kunderne gerne vil have flere valgmuligheder. Vi ser også, at virksomhederne oftere ønsker at skifte indholdet af frokosten uden at ville bruge tid på at skifte leverandør. Derfor investerer vi i flere kvalitetsprodukter og endnu bedre service, siger Jesper Uggerhøj.

- Vi er meget glade for, at Bo Sand Hersoug har takket ja til at blive en del af Meyers, og ikke mindst at han fortsætter med at lede og drive Massive Catering som hidtil, tilføjer direktøren.

Bo Sand Hersoug konstaterer, at der tydeligvis er et marked for den type ydelser.

- Det giver forretningsmæssigt mening at slå sig sammen, så vi kan nå ud til endnu flere kunder, siger han.

- Selvfølgelig er jeg en glad mand i dag. Det er kæmpestort at kunne føre det firma, jeg startede for 15 år siden, ud på en ny rejse. Men mest af alt er jeg glad, fordi jeg personligt får mulighed for at være med helt fremme og realisere det nye kapitel i Massive Caterings historie, fastslår Bo Sand Hersoug.

Parterne har valgt ikke at oplyse købssummen.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Minister lover lov mod udnyttelse af udenlandske kokke

Det skal være slut for firmaer at hyre folk igen via beløbsordning, hvis de er taget i snyd, mener minister

Horesta kritiserer Fødevarestyrelsens nye planteliste

Nyhedsbrev

4.713 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Restauranter: Flere konkurser og flere beskæftigede

Julefrokost: 30 gæster blev brændt af

Venø Seafood vil udvide for otte millioner

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Pizzaplaner: Skandaleramte Domino's når slet ikke sit mål

1

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Euro Cater: Ja, vi leder efter en ny ejer

Rotte lukkede hotel - indehaver måtte lave 900 kuverter i fremmed køkken

Takeaway: Wolt har fart på

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Send til en kollega

0.125