23948sdkhjf

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Meyers Køkken, der dagligt laver catering- og kantinefrokost til omkring 4.500 mennesker, har købt Massive Catering i Hvidovre for at styrke sine frokosttilbud til virksomheder.

Det oplyser Meyers Køkken i en pressemeddelelse. 

- Vi har fulgt Massive Catering og ejer Bo Sand Hersoug gennem noget tid og er imponeret over kvaliteten af deres mad og service. Vi ser et fantastisk match mellem Meyers Køkken og Massive Catering. Med Massive i familien kan vi i endnu højere grad tilbyde vores kunder et øget udvalg af frokostløsninger, siger den administrerende direktør for Løgismose Meyers, Jesper Uggerhøj, i meddelelsen. 

- Overvældende succes
I begyndelsen af 2019 etablerede Meyers et 100 procent plantebaseret køkken i Københavns Nordhavn, og det er ifølge virksomheden på få måneder blevet en overvældende succes. Aftalen med Massive Catering er et strategisk led i den videre udvikling af Meyers Køkken.

- Med lanceringen af det grønne køkken har vi set, at kunderne gerne vil have flere valgmuligheder. Vi ser også, at virksomhederne oftere ønsker at skifte indholdet af frokosten uden at ville bruge tid på at skifte leverandør. Derfor investerer vi i flere kvalitetsprodukter og endnu bedre service, siger Jesper Uggerhøj.

- Vi er meget glade for, at Bo Sand Hersoug har takket ja til at blive en del af Meyers, og ikke mindst at han fortsætter med at lede og drive Massive Catering som hidtil, tilføjer direktøren.

Bo Sand Hersoug konstaterer, at der tydeligvis er et marked for den type ydelser.

- Det giver forretningsmæssigt mening at slå sig sammen, så vi kan nå ud til endnu flere kunder, siger han.

- Selvfølgelig er jeg en glad mand i dag. Det er kæmpestort at kunne føre det firma, jeg startede for 15 år siden, ud på en ny rejse. Men mest af alt er jeg glad, fordi jeg personligt får mulighed for at være med helt fremme og realisere det nye kapitel i Massive Caterings historie, fastslår Bo Sand Hersoug.

Parterne har valgt ikke at oplyse købssummen.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Nyhedsbrev

4.671 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Pizzaplaner: Skandaleramte Domino's når slet ikke sit mål

1

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Euro Cater: Ja, vi leder efter en ny ejer

Rotte lukkede hotel - indehaver måtte lave 900 kuverter i fremmed køkken

Cofoco og Naturli’ går i samarbejde om færdigretter "i kokkekvalitet"

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Takeaway: Wolt har fart på

Geia Food køber op igen

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Smørrebrødsforretning er vokset

Skagenfood har nu en klimakasse

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

Send til en kollega

0.249