23948sdkhjf

Kendt hotelejer fyrede alle i køkken og restaurant

| Af Jakob Kanne Bjerregaard, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie
Der har været krise i nogle år i Enan Galalys hotelkoncern.

- Men nu er vi ved at være ude af krisen og ovenpå igen, siger hoteldirektøren, der ejer 10 hoteller i Danmark, Marokko og Egypten. deriblandt Hotel Phønix i Aalborg.

I kriseårene har der været kæmpet for bare at holde hotellerne kørende. Men det har kostet på vedligeholdelsen.

- Jeg må indrømme, at jeg har forsømt hotellet i Aalborg i den periode. Og derfor har jeg besluttet at lave en renovering af hele bygningen, og det indbefatter også, at vi skal have totalrenoveret restauranten og opdateret køkkenet, siger han.

Og en totalrenovering kræver, at man iagttager rettidig omhu.

- For at have råd til totalrenoveringen er det nødvendigt ikke samtidig at have lønmæssige forpligtelser. Ellers er der ikke råd til at renovere. Sidste år havde vi lønudgifter på over 14 millioner kroner, og hvis noget af hotellet skal lukkes ned, så kan vi ikke have de samme udgifter næste år, siger Enan Galaly.

Derfor afskedigede han 25. juni alle ansatte i køkkenet og restauranten pr. 1. januar 2020, cirka ni ansatte, hvoraf kun to stadig mangler job.

- Jeg holder af og respekterer mine medarbejdere. Det er mig, der bukker for dem. Jeg vil gerne have dem tilbage igen, når hotellet igen er det førende i Aalborg. Men jeg kan ikke forpligte mig til det nu, siger Enan Galaly.

Renoveringen forventes at koste mellem 25 og 50 millioner kroner og vil pågå hele 2020. Man er allerede så småt i gang enkelte steder på hotellet.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Lars Seier har købt en kendt café

Toprestaurant overtager slagteri

Kæmpestor interesse for nyt streetfoodmarked

Legendarisk kantine har mættet Aarhus i 60 år

Flammen lukker alle restauranter på søndag

Nyt elevprogram skal få flere unge til at vælge gastronomien

Nyhedsbrev

Kommune overvejer at sende sosu’er på anretterkursus

Lagkagehuset-stiftere satser nu på kaffe: Vil åbne en kaffebar om måneden

Makkerparret bag Lagkagehuset har begivet sig ud i et nyt projekt med indtil videre 11 kaffebarer i Europa

Skyder millioner i bestil-en-kok-projekt

Danish Crown sælger nu luksuskød direkte til forbrugerne

Foodservice Danmark skifter navn

Kommune fyrer privat leverandør af ældremad

Geranium-kok tog første skridt mod plads ved kokke-VM

Atria vil have sin bid af foodservice-markedet

Konkursramt streetfood-marked genåbner

Kædedirektør: Færdigmad bliver større end varer til hjemmelavet mad

Vi står over for en ny æra, når det handler om convenience og lette retter, spår Kvickly-direktør.

Efter snyd, sjusk og skandaler: Nu er legendarisk café solgt

Kendt hotelejer fyrede alle i køkken og restaurant

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Plejecenter meldt til politiet for rod i øko-regnskabet

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Stor nedgang i antallet af nye spisesteder

Nye leverandører godkendt til madservice efter konkurs

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Ny rørledning på plads – fremover får dobbelt så mange husstande i Løsning varme fra Daka

Kom bakterier og sporer til livs

JEROS A/S deltager på Südback 2019

En tro kopi?

Blockchain for Fødevare SMV´er

Hygiejnisk design handler også om fødevaresikkerhed, mikrobiologi - og hvordan udstyr rengøres!

JEROS A/S er som eneste fynske finalist med i dysten om Akademikerprisen 2019

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år.

Det travle køkken…

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Madaffaldet på Tall Ships Races Aarhus bliver til energi og gødning

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvend...

Send til en kollega

0.142