23948sdkhjf

Kendt hotelejer fyrede alle i køkken og restaurant

| Af Jakob Kanne Bjerregaard, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie
Der har været krise i nogle år i Enan Galalys hotelkoncern.

- Men nu er vi ved at være ude af krisen og ovenpå igen, siger hoteldirektøren, der ejer 10 hoteller i Danmark, Marokko og Egypten. deriblandt Hotel Phønix i Aalborg.

I kriseårene har der været kæmpet for bare at holde hotellerne kørende. Men det har kostet på vedligeholdelsen.

- Jeg må indrømme, at jeg har forsømt hotellet i Aalborg i den periode. Og derfor har jeg besluttet at lave en renovering af hele bygningen, og det indbefatter også, at vi skal have totalrenoveret restauranten og opdateret køkkenet, siger han.

Og en totalrenovering kræver, at man iagttager rettidig omhu.

- For at have råd til totalrenoveringen er det nødvendigt ikke samtidig at have lønmæssige forpligtelser. Ellers er der ikke råd til at renovere. Sidste år havde vi lønudgifter på over 14 millioner kroner, og hvis noget af hotellet skal lukkes ned, så kan vi ikke have de samme udgifter næste år, siger Enan Galaly.

Derfor afskedigede han 25. juni alle ansatte i køkkenet og restauranten pr. 1. januar 2020, cirka ni ansatte, hvoraf kun to stadig mangler job.

- Jeg holder af og respekterer mine medarbejdere. Det er mig, der bukker for dem. Jeg vil gerne have dem tilbage igen, når hotellet igen er det førende i Aalborg. Men jeg kan ikke forpligte mig til det nu, siger Enan Galaly.

Renoveringen forventes at koste mellem 25 og 50 millioner kroner og vil pågå hele 2020. Man er allerede så småt i gang enkelte steder på hotellet.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Ny ejer vil lave smørrebrød med vingesus

Restaurant er nu børnefri

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Nyhedsbrev

4.721 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Minister lover lov mod udnyttelse af udenlandske kokke

Det skal være slut for firmaer at hyre folk igen via beløbsordning, hvis de er taget i snyd, mener minister

Horesta kritiserer Fødevarestyrelsens nye planteliste

Restauranter: Flere konkurser og flere beskæftigede

Julefrokost: 30 gæster blev brændt af

Venø Seafood vil udvide for otte millioner

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Slut med Windows 7! Januarudsalget fortsætter hos Datamarked

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Send til en kollega

0.093