23948sdkhjf

Streetfood-marked er konkurs

Kun godt et år efter en succesrig åbning er Street Food Esbjerg gået konkurs. Madmarkedet, der var indrettet i en tidligere biograf i Esbjergs midtby, lukkede i torsdags.

Det fortæller TV Syd på sin hjemmeside, hvor det også fremgår, at konkursen skyldes for få gæster efter at nyhedens interesse havde lagt sig.

- Grunden til konkursen? Den er enkel. Manglende gæster. Vi havde regnet med 700-1.000 gæster om dagen. Det er ikke lykkedes, siger Søren Gaj Nielsen, direktør og ejer, til tv-stationen

I et opslag på Facebook uddyber han således:

- Det var en drøm at få Street Food-konceptet til Esbjerg. Desværre har det vist sig, at drømmen ikke holdt. Vi har alle arbejdet hårdt på at få det til at fungere samt forsøgt at tilpasse konceptet.

- Der har været arbejdet intenst på en genoprettelsesplan, men det er ikke lykkedes at rejse den nødvendige kapital til såvel at dække det underskud som vinteren gav eller nye tiltænkte tiltag.

Der var plads til 600 gæster i Street Food Esbjerg, som krævede en investering på cirka seks millioner kroner til ombygningen af den gamle biograf.

Ved åbningen var der 12 madboder at vælge imellem, mens der kun var otte tilbage ved konkursen.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.142