23948sdkhjf

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Den veganske tendens, der har fået tag i mange danskere, giver udfordringer rundt omkring hos caféer, restauranter og cateringvirksomheder - og det vil indehaveren af cateringvirksomheden Kejserindens Gryder, Lone Larsen, nu gøre noget ved:

Hun har etableret et nyt selskab, Vores Smagsløg, som har udviklet en convenience-serie, der skal komme andre i branchen til gavn, når mayoen og pasten skal være nem eller vegansk.

Hun lagde ud med at præsentere produkterne på den københavnske messe Madværkstedet i slutningen af marts, og siden da er det gået stærkt, fortæller Lone Larsen i en pressemeddelelse.

- Flere kan se det gode koncept i at kunne tilbyde veganske specialiteter til kunder og gæster i stedet for at opfinde den dybe tallerken selv, siger hun og tilføjer, at Vores Smagsløg allerede nu har fået meget positiv respons på de nye produkter.

Sammen med sønnen Jacob Sejer, der er uddannet science gastronom og udlært fra restaurantkæden Cofoco, har Lone Larsen fremstillet de færdige produkter i "den høje kvalitet, som gæsterne kræver".

Både vegansk og klassisk

Produkterne fra Vores Smagsløg findes i både veganske og klassiske varianter i følgende udgaver: Estragon Mayo, Kikærte Paste og Blackpepper Lime - og senest en vegansk, økologisk Mayo.

- Det har været en både spændende og udfordrende proces, da vi har skullet tænke kreativt i forhold til ingredienser til de veganske versioner. Alligevel synes jeg, at vi har fået skabt nogle produkter, der i konsistens og smag ligger tæt op ad hinanden, siger Jacob Sejer, kok hos Vores Smagsløg.

Lone Larsen og Jacob Sejer er ikke de eneste, der står bag opskrifterne til de nye produkter. Lones mand, Steen Larsen, sidder med i ledelsen, hvor han trækker på sit kendskab til branchen og sin mangeårig erfaring som tjener. I administrationen sidder datteren Bettina Sundstrøm, der også er ansvarlig for det administrative. Tilsammen har familien mere end 40 års erfaring inden for madproduktion.

Lone Larsen er selv uddannet som smørrebrødsjomfru og har været i branchen, siden hun var 16 år. De seneste 20 år har hun drevet cateringvirksomheden og frokostleverandøren Kejserindens Gryder, der med base i Albertslund er vokset til at være en af hovedstadsområdets største leverandører af frokostordninger til virksomheder og af "gourmet-cateringoplevelser" til virksomheder og private.

Alle produkterne fra Vores Smagsløg sælges via engrosforhandleren Food Service Danmark, der blandt andet leverer til detailkæmpen Dagrofa og en stor del af landets restauranter og caféer.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Luksus-pizzakæde er konkurs i Danmark

Geia Food med ny rekord er klar til yderligere vækst

Aftale med Kokkelandsholdet er guld værd for Gråsten Fjerkræ

Damhuskroen har fået ny ejer - solgt for tocifret millionbeløb

Dagrofa Foodservice forlænger aftale med hotelgigant

En uge efter genåbningen: Politiet roser restauranter, cafeer og værtshuse

Nyhedsbrev

4.795 modtager nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Cateringvirksomhed er rykket ind i forsamlingshus

Aarhus og København skal gå forrest med klimavenlig mad i kommunale køkkener

Meyers åbner to corona-sikrede drivhusrestauranter

Too Good To Go lander ny, stor aftale

20-årig bliver restaurantchef hos hurtigtvoksende burgerkæde

Michelin-restauranter konkurs: Kreditorer står i kø med millionkrav

Færre end normalt spiser ude trods restauranters åbning

Politi: Åbning af spisesteder gik over al forventning

Fire køkkener nomineret til Køkkenprisen

Sushikæde på vej mod sit største underskud

Restauranters åbning betyder intet uden gæsters købelyst

Noma genåbner som burgerbar

Her er de nye retningslinjer til restauranter, caféer og værtshuse

Kro har corona-udvidet med en pølsevogn

Nye anbefalinger åbner for landets buffeter

Kendte investorer redder to konkursramte Michelin-restauranter

Genåbnede restauranter kan få problemer med varemangel

DE: Genåbning af restauranter og cafeer kan sikre 170.000 job

Konkursramt restaurant genopstår

Flere penge til presset Joe & The Juice

Vestjysk restaurant melder udsolgt med to go-fisk

Gourmetbutik klarer sig gennem krisen med nyt koncept

Restaurant konkurs efter brand

Restauranter må stadig vente på genåbning

Webinar: Sådan kan man tackle krisen

Nordjyske måltidskasser er et hit: Markant fremgang for Skagenfood

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ANSUL Automatisk brandslukning præinstalleret fra fabrikken

Styr på kølekæden?

Kåret som Eliteleverandør 2020 til det offentlige

Gode rengøringsvaner fjerner spild af tid og ressourcer

Recirkulationsemhætte

Plastpalle af 100% genbrugsplast fra danske husholdninger

Nem frokostordning

Termokasser til de kommende konfirmationer og bryllupper

Tag kontrollen over uønskede bakterier med hygiejneklude som

Når der ikke må gå fisk i maskineriet

Højeffektiv Jet filtreringssystem til Showkøkkener

Hvorfor skal du vælge refurbished, når du køber IT?♻

Trækfri og Hygiejnegodkendt indblæsningsarmatur til køkkener

ISS køkkenchef bliver bestyrelsesmedlem i REFOOD mærket fore

Loftsmonteret udsugningsboks

Økologien blomstrer med kØkkenprisen 2020

Har du husket lovpligtig eftersyn af dit køleanlæg?

Skal din ismaskine have en glad SMILEY?

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask

Køkkenventilationsloft med lavimpulserstatningsluft

Opbevarer du din medicin korrekt?

Kæmpe udvalg af bærbare computere til kontoret!

Kondensemhætte med integreret lavimpulserstatningsluft og hø

Standarder har stor betydning for den grønne omstilling

Ny hjemmeside hjælper lokale handlende

Send til en kollega

0.204