23948sdkhjf

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Den danske del af 7-Elevens globale kæde er blevet kåret som verdens bedste conveniencekoncept.

Kåringen fandt sted på den årlige NACS-konference i London, og 7-Eleven Danmark, ejet af Reitangruppen i Norge, hjemtog prisen foran en lang række andre brands og i alt 10 nominerede koncepter fra lande som USA, Tyskland, Irland, Indien og Spanien.

- Vi er stolte og ydmyge over denne kæmpeanerkendelse. Der er altså lang vej fra, at vi synes, vi gør det rigtige hver dag, og så til at vinde prisen som verdens bedste conveniencekoncept, siger Jesper Østergaard, administrerende direktør i Reitan Convenience Denmark, i en pressemeddelelse.

- I finalen var vi oppe imod fem vanvittigt stærke koncepter og dygtige virksomheder med stor succes på deres markeder, og vi er ovenud lykkelige for, at vi vandt, tilføjer han.

Fra traditionel til moderne
Jesper Østergaard mener, at baggrunden for kåringen skal findes i, at Reitan Convenience Denmark er lykkedes med at transformere 7-Eleven fra traditionel convenience til en mere tidssvarende og moderne udgave af convenience.

- En udgave, hvor kunden og kundens ønsker og præferencer står allerøverst på agendaen, og en udgave, hvor vi både leverer på de sundere alternativer og den umiddelbare sult efter forkælelse og måske noget sødt, siger direktøren.

7-Eleven Danmark blev mærkbart udfordret, da liberaliseringen af lukkeloven trådte i kraft 1. oktober 2012. Siden har digitaliseringen flyttet billetsalg og avis- og magasin-salg væk fra den fysiske butik. De store forandringer på markedet førte til, at 7-Eleven omlagde strategien til målrettet at satse på at blive en madbutik i et kioskunivers med "quality convenience", og hvor omdrejningspunktet sidenhen har været mad, bageri og varme og kolde drikke.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Bon Appetit Group lander øko-ordre hos SAS

Arla vil sætte dansk gastronomi på verdenskortet

Omdiskuteret historisk kro søger ny forpagter

Nyt madhus satser på madpakker

Nyhedsbrev

Tomex med overskud for 31. år i træk

Jysk cateringfirma flytter til større lokaler

Tyskere vil snige sig ind på danske måltidskasser

Meyers på kantineopkøb

Offentlige øko-køkkener fik roser for at sætte målgruppen i centrum

Hospitalskøkken giver overskudsmad til hjemløse

Færdigretter: Firma er vokset fra 2 til 28 ansatte

Her er vinderen af Kantineprisen 2019

Too Good To Go udvider webshop

Skruer op for online-sortimentet og flytter til et større lager.

Stjernekok har nu magten over Noma

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Makkerpar vil åbne 25 nye mexicanske restauranter

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Køkkenleder: Vi vægter klimaet, men hensynet til borgeren tæller mest

Dansk veganerkasse satser formue i USA

Cofoco-ejer køber sig ind i kendt kaffekæde

McDonald's klar med ny direktør

Stor stigning i økologisalg til foodservice

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

Lars Seier har købt en kendt café

Kommune fyrer privat leverandør af ældremad

Geranium-kok tog første skridt mod plads ved kokke-VM

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknologier?

Invitation til samskabelsesworkshop

BioSan Nordic er hovedsponsor for Dansk Rengøringsmesse 2019

Velkommen til Matas

Ny rørledning på plads – fremover får dobbelt så mange husstande i Løsning varme fra Daka

Kom bakterier og sporer til livs

JEROS A/S deltager på Südback 2019

En tro kopi?

Blockchain for Fødevare SMV´er

Hygiejnisk design handler også om fødevaresikkerhed, mikrobiologi - og hvordan udstyr rengøres!

JEROS A/S er som eneste fynske finalist med i dysten om Akademikerprisen 20...

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år.

Det travle køkken…

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Send til en kollega

0.144