23948sdkhjf

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Den danske del af 7-Elevens globale kæde er blevet kåret som verdens bedste conveniencekoncept.

Kåringen fandt sted på den årlige NACS-konference i London, og 7-Eleven Danmark, ejet af Reitangruppen i Norge, hjemtog prisen foran en lang række andre brands og i alt 10 nominerede koncepter fra lande som USA, Tyskland, Irland, Indien og Spanien.

- Vi er stolte og ydmyge over denne kæmpeanerkendelse. Der er altså lang vej fra, at vi synes, vi gør det rigtige hver dag, og så til at vinde prisen som verdens bedste conveniencekoncept, siger Jesper Østergaard, administrerende direktør i Reitan Convenience Denmark, i en pressemeddelelse.

- I finalen var vi oppe imod fem vanvittigt stærke koncepter og dygtige virksomheder med stor succes på deres markeder, og vi er ovenud lykkelige for, at vi vandt, tilføjer han.

Fra traditionel til moderne
Jesper Østergaard mener, at baggrunden for kåringen skal findes i, at Reitan Convenience Denmark er lykkedes med at transformere 7-Eleven fra traditionel convenience til en mere tidssvarende og moderne udgave af convenience.

- En udgave, hvor kunden og kundens ønsker og præferencer står allerøverst på agendaen, og en udgave, hvor vi både leverer på de sundere alternativer og den umiddelbare sult efter forkælelse og måske noget sødt, siger direktøren.

7-Eleven Danmark blev mærkbart udfordret, da liberaliseringen af lukkeloven trådte i kraft 1. oktober 2012. Siden har digitaliseringen flyttet billetsalg og avis- og magasin-salg væk fra den fysiske butik. De store forandringer på markedet førte til, at 7-Eleven omlagde strategien til målrettet at satse på at blive en madbutik i et kioskunivers med "quality convenience", og hvor omdrejningspunktet sidenhen har været mad, bageri og varme og kolde drikke.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Stor nedgang i antallet af nye spisesteder

Nye leverandører godkendt til madservice efter konkurs

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Nyhedsbrev

Messe byder på topkokkedyst

Seminar sætter fokus på nye måder at undgå sygdom via fødevarer

Kontrolrapport afslører massivt rod på politianmeldte spisesteder

Fødevaretstyrelsens seneste kontrolbesøg hos XO Burger and Steaks og Café Emma afslører stribevis af problemer. Styrelsen har nu valgt at politianmelde begge spisesteder

Jysk storkøkken i konkurssag

Danmark kræver en milliard kroner fra Just Eat

Flere københavnske spisesteder politianmeldt

Fødevarestyrelsen har politianmeldt fire spisesteder i København. Det sker, efter at styrelsen har konstateret adskillige overtrædelser på fødevarelovgivningen

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Dansk økobageri lander kæmpeaftale med cafékæde

Kokkebrødre vil åbne ny restaurantkæde

Just Eat i sammenskudsgilde: Vil gå sammen med konkurrent

Madmarked i Odense går konkurs og lukker

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Madaffaldet på Tall Ships Races Aarhus bliver til energi og gødning

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvendelse

Gratis GS1 online basiskursus

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Send til en kollega

0.124