23948sdkhjf

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Den danske del af 7-Elevens globale kæde er blevet kåret som verdens bedste conveniencekoncept.

Kåringen fandt sted på den årlige NACS-konference i London, og 7-Eleven Danmark, ejet af Reitangruppen i Norge, hjemtog prisen foran en lang række andre brands og i alt 10 nominerede koncepter fra lande som USA, Tyskland, Irland, Indien og Spanien.

- Vi er stolte og ydmyge over denne kæmpeanerkendelse. Der er altså lang vej fra, at vi synes, vi gør det rigtige hver dag, og så til at vinde prisen som verdens bedste conveniencekoncept, siger Jesper Østergaard, administrerende direktør i Reitan Convenience Denmark, i en pressemeddelelse.

- I finalen var vi oppe imod fem vanvittigt stærke koncepter og dygtige virksomheder med stor succes på deres markeder, og vi er ovenud lykkelige for, at vi vandt, tilføjer han.

Fra traditionel til moderne
Jesper Østergaard mener, at baggrunden for kåringen skal findes i, at Reitan Convenience Denmark er lykkedes med at transformere 7-Eleven fra traditionel convenience til en mere tidssvarende og moderne udgave af convenience.

- En udgave, hvor kunden og kundens ønsker og præferencer står allerøverst på agendaen, og en udgave, hvor vi både leverer på de sundere alternativer og den umiddelbare sult efter forkælelse og måske noget sødt, siger direktøren.

7-Eleven Danmark blev mærkbart udfordret, da liberaliseringen af lukkeloven trådte i kraft 1. oktober 2012. Siden har digitaliseringen flyttet billetsalg og avis- og magasin-salg væk fra den fysiske butik. De store forandringer på markedet førte til, at 7-Eleven omlagde strategien til målrettet at satse på at blive en madbutik i et kioskunivers med "quality convenience", og hvor omdrejningspunktet sidenhen har været mad, bageri og varme og kolde drikke.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Nyhedsbrev

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Just Eat går 12 millioner kroner frem

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Send til en kollega

0.142