23948sdkhjf

Ung kok forpagter gammel kro

28-årige Lasse Lindberg overtager pr. 1. august forpagtningen af den næsten 200 år gamle Diagonalkroen i Give - og trods den unge alder er det en rutineret kok og restauratør, nu skal stå for både køkken, restaurant og selskabslokaler i det midtjyske.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Lasse Lindberg er uddannet som kok på Hotel Marselis i Aarhus og har arbejdet som kok på Früds Univers i Aarhus, som restauratør på Vrads Station ved Silkeborg, som køkkenchef på Gourmandiet i København og de seneste fire år som ansat på Jakobs Café og Bar i Skagen

- Da jeg så, at Diagonalkroen i Give var til salg, havde jeg faktisk tænkt mig at byde på den, men det viste sig så, at Henrik Henriksen havde været lidt hurtigere end mig. Nå okay, ny plan på bordet, tænkte jeg så. Jeg giver ikke sådan lige op, så jeg ringede til Henrik med blot to ord: Møde, nu!

- Og efter et par grundige møder fandt vi ud af, at Henrik er rigtig god til mange ting på nær at lave mad til mange folk. Det er så en af mine spidskompetencer, og så blev vi enige om, at jeg skulle forpagte køkken- og restaurantdelen og med ansvaret for afholdelse af arrangementer og selskaber, fortæller Lasse Lindberg ifølge avisen.

Han fortæller også, at der vil komme en ny menu, hvor gamle, klassiske retter som wienerschnitzel og stegt rødspætte med persillesovs vil figurere.

Ejer Henrik Henriksen vil koncentrere sig om den del, der handler om at udleje kroens 14 værelser.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.127