23948sdkhjf

Ung kok forpagter gammel kro

28-årige Lasse Lindberg overtager pr. 1. august forpagtningen af den næsten 200 år gamle Diagonalkroen i Give - og trods den unge alder er det en rutineret kok og restauratør, nu skal stå for både køkken, restaurant og selskabslokaler i det midtjyske.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Lasse Lindberg er uddannet som kok på Hotel Marselis i Aarhus og har arbejdet som kok på Früds Univers i Aarhus, som restauratør på Vrads Station ved Silkeborg, som køkkenchef på Gourmandiet i København og de seneste fire år som ansat på Jakobs Café og Bar i Skagen

- Da jeg så, at Diagonalkroen i Give var til salg, havde jeg faktisk tænkt mig at byde på den, men det viste sig så, at Henrik Henriksen havde været lidt hurtigere end mig. Nå okay, ny plan på bordet, tænkte jeg så. Jeg giver ikke sådan lige op, så jeg ringede til Henrik med blot to ord: Møde, nu!

- Og efter et par grundige møder fandt vi ud af, at Henrik er rigtig god til mange ting på nær at lave mad til mange folk. Det er så en af mine spidskompetencer, og så blev vi enige om, at jeg skulle forpagte køkken- og restaurantdelen og med ansvaret for afholdelse af arrangementer og selskaber, fortæller Lasse Lindberg ifølge avisen.

Han fortæller også, at der vil komme en ny menu, hvor gamle, klassiske retter som wienerschnitzel og stegt rødspætte med persillesovs vil figurere.

Ejer Henrik Henriksen vil koncentrere sig om den del, der handler om at udleje kroens 14 værelser.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Bon Appetit Group lander øko-ordre hos SAS

Arla vil sætte dansk gastronomi på verdenskortet

Omdiskuteret historisk kro søger ny forpagter

Nyt madhus satser på madpakker

Nyhedsbrev

Tomex med overskud for 31. år i træk

Jysk cateringfirma flytter til større lokaler

Tyskere vil snige sig ind på danske måltidskasser

Meyers på kantineopkøb

Offentlige øko-køkkener fik roser for at sætte målgruppen i centrum

Hospitalskøkken giver overskudsmad til hjemløse

Færdigretter: Firma er vokset fra 2 til 28 ansatte

Her er vinderen af Kantineprisen 2019

Too Good To Go udvider webshop

Skruer op for online-sortimentet og flytter til et større lager.

Stjernekok har nu magten over Noma

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Makkerpar vil åbne 25 nye mexicanske restauranter

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Køkkenleder: Vi vægter klimaet, men hensynet til borgeren tæller mest

Dansk veganerkasse satser formue i USA

Cofoco-ejer køber sig ind i kendt kaffekæde

McDonald's klar med ny direktør

Stor stigning i økologisalg til foodservice

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

Lars Seier har købt en kendt café

Kommune fyrer privat leverandør af ældremad

Geranium-kok tog første skridt mod plads ved kokke-VM

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknologier?

Invitation til samskabelsesworkshop

BioSan Nordic er hovedsponsor for Dansk Rengøringsmesse 2019

Velkommen til Matas

Ny rørledning på plads – fremover får dobbelt så mange husstande i Løsning varme fra Daka

Kom bakterier og sporer til livs

JEROS A/S deltager på Südback 2019

En tro kopi?

Blockchain for Fødevare SMV´er

Hygiejnisk design handler også om fødevaresikkerhed, mikrobiologi - og hvordan udstyr rengøres!

JEROS A/S er som eneste fynske finalist med i dysten om Akademikerprisen 20...

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år.

Det travle køkken…

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Send til en kollega

0.139