23948sdkhjf

Ung kok forpagter gammel kro

28-årige Lasse Lindberg overtager pr. 1. august forpagtningen af den næsten 200 år gamle Diagonalkroen i Give - og trods den unge alder er det en rutineret kok og restauratør, nu skal stå for både køkken, restaurant og selskabslokaler i det midtjyske.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Lasse Lindberg er uddannet som kok på Hotel Marselis i Aarhus og har arbejdet som kok på Früds Univers i Aarhus, som restauratør på Vrads Station ved Silkeborg, som køkkenchef på Gourmandiet i København og de seneste fire år som ansat på Jakobs Café og Bar i Skagen

- Da jeg så, at Diagonalkroen i Give var til salg, havde jeg faktisk tænkt mig at byde på den, men det viste sig så, at Henrik Henriksen havde været lidt hurtigere end mig. Nå okay, ny plan på bordet, tænkte jeg så. Jeg giver ikke sådan lige op, så jeg ringede til Henrik med blot to ord: Møde, nu!

- Og efter et par grundige møder fandt vi ud af, at Henrik er rigtig god til mange ting på nær at lave mad til mange folk. Det er så en af mine spidskompetencer, og så blev vi enige om, at jeg skulle forpagte køkken- og restaurantdelen og med ansvaret for afholdelse af arrangementer og selskaber, fortæller Lasse Lindberg ifølge avisen.

Han fortæller også, at der vil komme en ny menu, hvor gamle, klassiske retter som wienerschnitzel og stegt rødspætte med persillesovs vil figurere.

Ejer Henrik Henriksen vil koncentrere sig om den del, der handler om at udleje kroens 14 værelser.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Ny ejer vil lave smørrebrød med vingesus

Restaurant er nu børnefri

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Nyhedsbrev

4.721 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Minister lover lov mod udnyttelse af udenlandske kokke

Det skal være slut for firmaer at hyre folk igen via beløbsordning, hvis de er taget i snyd, mener minister

Horesta kritiserer Fødevarestyrelsens nye planteliste

Restauranter: Flere konkurser og flere beskæftigede

Julefrokost: 30 gæster blev brændt af

Venø Seafood vil udvide for otte millioner

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Slut med Windows 7! Januarudsalget fortsætter hos Datamarked

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Send til en kollega

0.157