23948sdkhjf

Ung kok forpagter gammel kro

28-årige Lasse Lindberg overtager pr. 1. august forpagtningen af den næsten 200 år gamle Diagonalkroen i Give - og trods den unge alder er det en rutineret kok og restauratør, nu skal stå for både køkken, restaurant og selskabslokaler i det midtjyske.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Lasse Lindberg er uddannet som kok på Hotel Marselis i Aarhus og har arbejdet som kok på Früds Univers i Aarhus, som restauratør på Vrads Station ved Silkeborg, som køkkenchef på Gourmandiet i København og de seneste fire år som ansat på Jakobs Café og Bar i Skagen

- Da jeg så, at Diagonalkroen i Give var til salg, havde jeg faktisk tænkt mig at byde på den, men det viste sig så, at Henrik Henriksen havde været lidt hurtigere end mig. Nå okay, ny plan på bordet, tænkte jeg så. Jeg giver ikke sådan lige op, så jeg ringede til Henrik med blot to ord: Møde, nu!

- Og efter et par grundige møder fandt vi ud af, at Henrik er rigtig god til mange ting på nær at lave mad til mange folk. Det er så en af mine spidskompetencer, og så blev vi enige om, at jeg skulle forpagte køkken- og restaurantdelen og med ansvaret for afholdelse af arrangementer og selskaber, fortæller Lasse Lindberg ifølge avisen.

Han fortæller også, at der vil komme en ny menu, hvor gamle, klassiske retter som wienerschnitzel og stegt rødspætte med persillesovs vil figurere.

Ejer Henrik Henriksen vil koncentrere sig om den del, der handler om at udleje kroens 14 værelser.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Nyhedsbrev

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Just Eat går 12 millioner kroner frem

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Send til en kollega

0.181