23948sdkhjf

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Efter et 2017-underskud på over 12 millioner kroner kom den danske restaurantkæde Sunset Boulevard ud af 2018 med et overskud. Det blev på 770.000 kroner før skat, oplyser Sunset Boulevard i en pressemeddelelse.

Bruttofortjenesten blev sidste år på 94,2 millioner kroner, hvor den i 2017 var 92,7 millioner.

- Vi går ud af 2018 med en stigning i omsætning, som faktisk er den højeste nogensinde for Sunset Boulevard. Det kan vi jo kun være yderst tilfredse med – og det er vi også. Vi arbejder løbende på at forbedre oplevelsen for vores gæster, og selvom vi stadig laver fejl, er vi rigtig godt på vej, siger direktør Jens Broch i meddelelsen.

- I 2018 renoverede vi en række restauranter, og vi åbnede tre helt nye restauranter i Rødekro, Skejby og Vejlevej i Kolding. Derudover har vi fokuseret meget på at uddanne vores personale, så gæsterne får endnu bedre oplevelser i vores restauranter. Vi er allerede i fuld gang med 2019, og med afsæt i vores forbedringer fra 2018, skruer vi op for vores vækstambitioner og forventninger til både top- og bundlinje i 2019, tilføjer han.

Ifølge direktøren kommer Sunset Boulevard til at fortsætte investeringerne i forretningen, blandt andet med åbning og renovering af en række restauranter i 2019.

Sunset Boulevard åbnede sin første restaurant på Odense Banegård i 1996. Siden er det blevet til over 40 restauranter spredt over hele Danmark.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Bon Appetit Group lander øko-ordre hos SAS

Arla vil sætte dansk gastronomi på verdenskortet

Omdiskuteret historisk kro søger ny forpagter

Nyt madhus satser på madpakker

Nyhedsbrev

Tomex med overskud for 31. år i træk

Jysk cateringfirma flytter til større lokaler

Tyskere vil snige sig ind på danske måltidskasser

Meyers på kantineopkøb

Offentlige øko-køkkener fik roser for at sætte målgruppen i centrum

Hospitalskøkken giver overskudsmad til hjemløse

Færdigretter: Firma er vokset fra 2 til 28 ansatte

Her er vinderen af Kantineprisen 2019

Too Good To Go udvider webshop

Skruer op for online-sortimentet og flytter til et større lager.

Stjernekok har nu magten over Noma

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Makkerpar vil åbne 25 nye mexicanske restauranter

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Køkkenleder: Vi vægter klimaet, men hensynet til borgeren tæller mest

Dansk veganerkasse satser formue i USA

Cofoco-ejer køber sig ind i kendt kaffekæde

McDonald's klar med ny direktør

Stor stigning i økologisalg til foodservice

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

Lars Seier har købt en kendt café

Kommune fyrer privat leverandør af ældremad

Geranium-kok tog første skridt mod plads ved kokke-VM

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknologier?

Invitation til samskabelsesworkshop

BioSan Nordic er hovedsponsor for Dansk Rengøringsmesse 2019

Velkommen til Matas

Ny rørledning på plads – fremover får dobbelt så mange husstande i Løsning varme fra Daka

Kom bakterier og sporer til livs

JEROS A/S deltager på Südback 2019

En tro kopi?

Blockchain for Fødevare SMV´er

Hygiejnisk design handler også om fødevaresikkerhed, mikrobiologi - og hvordan udstyr rengøres!

JEROS A/S er som eneste fynske finalist med i dysten om Akademikerprisen 20...

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år.

Det travle køkken…

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Send til en kollega

0.157