23948sdkhjf

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Efter et 2017-underskud på over 12 millioner kroner kom den danske restaurantkæde Sunset Boulevard ud af 2018 med et overskud. Det blev på 770.000 kroner før skat, oplyser Sunset Boulevard i en pressemeddelelse.

Bruttofortjenesten blev sidste år på 94,2 millioner kroner, hvor den i 2017 var 92,7 millioner.

- Vi går ud af 2018 med en stigning i omsætning, som faktisk er den højeste nogensinde for Sunset Boulevard. Det kan vi jo kun være yderst tilfredse med – og det er vi også. Vi arbejder løbende på at forbedre oplevelsen for vores gæster, og selvom vi stadig laver fejl, er vi rigtig godt på vej, siger direktør Jens Broch i meddelelsen.

- I 2018 renoverede vi en række restauranter, og vi åbnede tre helt nye restauranter i Rødekro, Skejby og Vejlevej i Kolding. Derudover har vi fokuseret meget på at uddanne vores personale, så gæsterne får endnu bedre oplevelser i vores restauranter. Vi er allerede i fuld gang med 2019, og med afsæt i vores forbedringer fra 2018, skruer vi op for vores vækstambitioner og forventninger til både top- og bundlinje i 2019, tilføjer han.

Ifølge direktøren kommer Sunset Boulevard til at fortsætte investeringerne i forretningen, blandt andet med åbning og renovering af en række restauranter i 2019.

Sunset Boulevard åbnede sin første restaurant på Odense Banegård i 1996. Siden er det blevet til over 40 restauranter spredt over hele Danmark.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Nyhedsbrev

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Just Eat går 12 millioner kroner frem

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Send til en kollega

0.166