23948sdkhjf

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

65 kommuners fødevareindkøb til offentlige storkøkkener kommer alligevel til fortsat at foregå med foodservice-grossisten Hørkram som leverandør.

Aftalen, der har en værdi på omkring 500 millioner kroner om året, blev i første omgang indgået i slutningen af 2016 efter et offentligt udbud fra det offentliges indkøbscentral, SKI.

Men kort efter blev den gyldne kontrakt ramt af temmelig kaotiske forhold. Konkurrenten Dansk Cater, der også bød på opgaven, klagede til Klagenævnet for Udbud, som gav Dansk Cater ret i, at ikke alt foregik korrekt i forbindelse med Hørkrams udbuds-sejr.

Klagenævnet for udbud annullerede kontrakten, og SKI opsagde aftalen med virkning fra 1. juli 2018. Men nu ligger det fast, at Hørkram også er løbet med en ny udgave af SKI’s såkaldte fødevareaftale 50.90. Det fremgår af SKI's hjemmeside.

- Hørkram skal efter planen levere fødevarer til 65 kommuners storkøkkener fra september 2019 til priser, der i gennemsnit ligger seks procent under, hvad kommunerne betaler for de samme varer i dag, hedder det på hjemmesiden.

- Det var meget ærgerligt at stoppe den tidligere aftale før tid. Den fungerede faktisk rigtig godt, og de tilmeldte kommuner var tilfredse med aftalen. Udformningen af den nye aftale læner sig derfor også op ad den gamle aftale med stort fokus på kvalitet, siger udbudsdirektør i SKI Christian Lunding på hjemmesiden.

- Aftalen omfatter 5.547 varelinjer, og der er et fuldt økologisk og konventionelt sortiment. På den gamle aftale var 51 kommuner tilsluttet. Det tal er på den nye aftale steget til 65 kommuner, tilføjer han.

Hele SKI's omtale af den nye aftale kan ses her: SKI-aftale
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Stor nedgang i antallet af nye spisesteder

Nye leverandører godkendt til madservice efter konkurs

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Nyhedsbrev

Messe byder på topkokkedyst

Seminar sætter fokus på nye måder at undgå sygdom via fødevarer

Kontrolrapport afslører massivt rod på politianmeldte spisesteder

Fødevaretstyrelsens seneste kontrolbesøg hos XO Burger and Steaks og Café Emma afslører stribevis af problemer. Styrelsen har nu valgt at politianmelde begge spisesteder

Jysk storkøkken i konkurssag

Danmark kræver en milliard kroner fra Just Eat

Flere københavnske spisesteder politianmeldt

Fødevarestyrelsen har politianmeldt fire spisesteder i København. Det sker, efter at styrelsen har konstateret adskillige overtrædelser på fødevarelovgivningen

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Dansk økobageri lander kæmpeaftale med cafékæde

Kokkebrødre vil åbne ny restaurantkæde

Just Eat i sammenskudsgilde: Vil gå sammen med konkurrent

Madmarked i Odense går konkurs og lukker

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Madaffaldet på Tall Ships Races Aarhus bliver til energi og gødning

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvendelse

Gratis GS1 online basiskursus

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Send til en kollega

0.289