23948sdkhjf

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

| Af Redaktionen/Ritzau | Tip redaktionen om en historie
Der var stor fremgang i salget sidste år for Joe & The Juice, der havde travlt med at åbne juicebarer verden over.

Ekspansionen har dog kostet penge og givet et større underskud.

Salget af juice, kaffe og sandwiches steg sidste år med over 200 millioner kroner til 1,02 milliarder kroner.

Der blev samlet åbnet 62 nye juicebarer gennem året - herunder i Chicago og San Diego i USA.

Ved udgangen af 2018 havde selskabet 272 juicebarer, mens partnere driver 17. Det viser selskabets nye regnskab.

Til gengæld blev underskuddet øget til 113 millioner kroner fra 27,3 millioner kroner i 2017.

Det dækker blandt andet over større afskrivninger, som er steget, i takt med at der er blevet investeret i at åbne nye juicebarer.

- Ledelsen er overordnet set tilfreds med udviklingen og de finansielle resultater for selskabet i 2018 og vil fortsætte med at udvide og investere i en international udrulning af konceptet, skriver Joe & The Juice i regnskabet.

Flere ansatte
De mange åbninger har også betydet, at kæden har fået flere ansatte.

I slutningen af 2018 havde Joe & The Juice 1.626 ansatte, hvilket er 280 flere end et år tidligere.

I år forventer selskabet at åbne 30-40 nye juicebarer. Det endelige tal afhænger af, hvilke lejeaftaler Joe & The Juice kan forhandle hjem.

Åbningerne skal være med til at øge salget 15-20 procent på årsbasis - svarende til omkring 150-200 millioner kroner.

Joe & The Juice blev stiftet af Kaspar Basse, og den første juicebar åbnede i 2002 i København.

Han har ad omgange solgt store portioner aktier til de to kapitalfonde Valedo Partners og General Atlantic, der i dag sidder på aktiemajoriteten i juicekæden. Salgene har gjort ham mangemillionær.

/ritzau/
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Nyhedsbrev

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Just Eat går 12 millioner kroner frem

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Send til en kollega

0.114