23948sdkhjf

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Landbrug & Fødevarer uddeler i år for 16. gang Kantineprisen, og også denne gang er der tre nominerede.

Det betyder, at disse tre kæmper om Kantineprisen 2019:
Køkkenchef Thomas Starcke, PKA, Hellerup
Head of Gastronomy Malte Sejer Sørensen, Trelleborg Sealing Solutions, Helsingør
Kantineleder Line Bonnerup, Riantics, Arden

Ifølge L&F har de involverede kantiner det til fælles, at spiseoplevelsen er i top, at der er en høj grad af faglig stolthed, at der er tæt samarbejde med lokale leverandører, og at der er fokus på råvarer i sæson.

Og om de nominerede kantineledere konstaterer L&F, at de alle er ekstremt dygtige madhåndværkere, der leverer måltidsoplevelser af meget høj standard, og at de har en god dialog og arbejder tæt sammen med deres lokale leverandører. Og så prioriterer de bæredygtighed og sæsonens råvarer meget højt.

Uanmeldt besøg
Selv om Landbrug & Fødevarer efterhånden har stor erfaring med at vælge de nominerede, bliver det ikke nemmere, konstaterer Lone Marie Eriksen, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen.

- Der sker virkelig noget i den her branche. Niveauet løfter sig hele tiden, der stilles nye krav til køkkenerne om bæredygtighed og en grønnere retning- samtidig med, at det høje kulinariske niveau opretholdes, og de spisende gæster føler sig i centrum, siger hun.

I løbet af juni kommer juryen på uanmeldt besøg hos de tre nominerede kantiner.

- Det er altid en fordel at se med egne øjne, hvordan en kantine drives. I juryen glæder vi os til at komme på besøg, og vi har meget høje forventninger til de måltider, vi skal opleve rundt omkring i de nominerede kantiner, siger Lone Marie Eriksen.

Vinderen afsløres på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der foregår 24. september på Hindsgavl Slot på Fyn.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Nyhedsbrev

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Just Eat går 12 millioner kroner frem

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Send til en kollega

0.21