23948sdkhjf

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Landbrug & Fødevarer uddeler i år for 16. gang Kantineprisen, og også denne gang er der tre nominerede.

Det betyder, at disse tre kæmper om Kantineprisen 2019:
Køkkenchef Thomas Starcke, PKA, Hellerup
Head of Gastronomy Malte Sejer Sørensen, Trelleborg Sealing Solutions, Helsingør
Kantineleder Line Bonnerup, Riantics, Arden

Ifølge L&F har de involverede kantiner det til fælles, at spiseoplevelsen er i top, at der er en høj grad af faglig stolthed, at der er tæt samarbejde med lokale leverandører, og at der er fokus på råvarer i sæson.

Og om de nominerede kantineledere konstaterer L&F, at de alle er ekstremt dygtige madhåndværkere, der leverer måltidsoplevelser af meget høj standard, og at de har en god dialog og arbejder tæt sammen med deres lokale leverandører. Og så prioriterer de bæredygtighed og sæsonens råvarer meget højt.

Uanmeldt besøg
Selv om Landbrug & Fødevarer efterhånden har stor erfaring med at vælge de nominerede, bliver det ikke nemmere, konstaterer Lone Marie Eriksen, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen.

- Der sker virkelig noget i den her branche. Niveauet løfter sig hele tiden, der stilles nye krav til køkkenerne om bæredygtighed og en grønnere retning- samtidig med, at det høje kulinariske niveau opretholdes, og de spisende gæster føler sig i centrum, siger hun.

I løbet af juni kommer juryen på uanmeldt besøg hos de tre nominerede kantiner.

- Det er altid en fordel at se med egne øjne, hvordan en kantine drives. I juryen glæder vi os til at komme på besøg, og vi har meget høje forventninger til de måltider, vi skal opleve rundt omkring i de nominerede kantiner, siger Lone Marie Eriksen.

Vinderen afsløres på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der foregår 24. september på Hindsgavl Slot på Fyn.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Stor nedgang i antallet af nye spisesteder

Nye leverandører godkendt til madservice efter konkurs

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Nyhedsbrev

Messe byder på topkokkedyst

Seminar sætter fokus på nye måder at undgå sygdom via fødevarer

Kontrolrapport afslører massivt rod på politianmeldte spisesteder

Fødevaretstyrelsens seneste kontrolbesøg hos XO Burger and Steaks og Café Emma afslører stribevis af problemer. Styrelsen har nu valgt at politianmelde begge spisesteder

Jysk storkøkken i konkurssag

Danmark kræver en milliard kroner fra Just Eat

Flere københavnske spisesteder politianmeldt

Fødevarestyrelsen har politianmeldt fire spisesteder i København. Det sker, efter at styrelsen har konstateret adskillige overtrædelser på fødevarelovgivningen

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Dansk økobageri lander kæmpeaftale med cafékæde

Kokkebrødre vil åbne ny restaurantkæde

Just Eat i sammenskudsgilde: Vil gå sammen med konkurrent

Madmarked i Odense går konkurs og lukker

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Madaffaldet på Tall Ships Races Aarhus bliver til energi og gødning

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvendelse

Gratis GS1 online basiskursus

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Send til en kollega

0.157