23948sdkhjf

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Inden for en måned er driften i kantinevirksomheden Kokkenes Køkken styrket med tre "stærke profiler", der kommer til kantinekonceptet med bred erfaring inden for kantinedrift og god ballast fra kendte restauranter.

Det oplyser Kokkenes Køkken i en pressemeddelelse.

De tre nye driftschefer er Claus Udengaard, Camilla Højrup og Rune Skov Petersen. Førstnævnte, der tidligere har været køkkenchef hos restaurant Svineriet i Aarhus, skal være chef i Aarhus, de to øvrige i København.

Ansættelsen af Claus Udengaard hænger sammen med, at Kokkenes Køkken netop har etableret sig i et kontorhus i Aarhus via en aftale med virksomheden Newsec.

- Kokkenes Køkken rykker til Aarhus – og vi håber, at denne aftale blot er den første i rækken af mange. Vi ser frem til at berige landets kulturhovedstad med et kantinekoncept, der bringer verdens mange madkulturer og bæredygtige køkkenprincipper til byen, siger Martin Damby, salgsdirektør i Kokkenes Køkken, i pressemeddelelsen.

I det hele taget er det særligt kontorhuse, der i løbet af årets første måneder har været satsningen i Kokkenes Køkken. Ud over kontorhuset i Aarhus er der også skrevet under på to lignede aftaler i Storkøbenhavn.

Den ene er på Dybendalsvænget i Taastrup, hvor der er 300 skriveborde, og hvor Kokkenes Køkken har ansat Camilla Højrup som driftschef.

Hun er faglært kok og kommer med erfaring fra blandt andet Kong Hans, Els og Hotel Phønix.

Den anden aftale gælder kontorhuset Edison på Amager, hvor Kokkenes Køkken fremover skal drive både kantinekøkken, kaffebar og mødeforplejning. Til at løfte den opgave er Rune Skov Petersen blevet ansat som driftschef. Han har erfaring fra Madklubben, hvor han på henholdsvis Hanzö og Steak har ageret restaurantchef gennem flere år

Kokkenes Køkken servicerer dagligt cirka 10.000 medarbejdere og gæster fordelt over hele landet .
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Nyhedsbrev

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Just Eat går 12 millioner kroner frem

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Send til en kollega

0.109