23948sdkhjf

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Inden for en måned er driften i kantinevirksomheden Kokkenes Køkken styrket med tre "stærke profiler", der kommer til kantinekonceptet med bred erfaring inden for kantinedrift og god ballast fra kendte restauranter.

Det oplyser Kokkenes Køkken i en pressemeddelelse.

De tre nye driftschefer er Claus Udengaard, Camilla Højrup og Rune Skov Petersen. Førstnævnte, der tidligere har været køkkenchef hos restaurant Svineriet i Aarhus, skal være chef i Aarhus, de to øvrige i København.

Ansættelsen af Claus Udengaard hænger sammen med, at Kokkenes Køkken netop har etableret sig i et kontorhus i Aarhus via en aftale med virksomheden Newsec.

- Kokkenes Køkken rykker til Aarhus – og vi håber, at denne aftale blot er den første i rækken af mange. Vi ser frem til at berige landets kulturhovedstad med et kantinekoncept, der bringer verdens mange madkulturer og bæredygtige køkkenprincipper til byen, siger Martin Damby, salgsdirektør i Kokkenes Køkken, i pressemeddelelsen.

I det hele taget er det særligt kontorhuse, der i løbet af årets første måneder har været satsningen i Kokkenes Køkken. Ud over kontorhuset i Aarhus er der også skrevet under på to lignede aftaler i Storkøbenhavn.

Den ene er på Dybendalsvænget i Taastrup, hvor der er 300 skriveborde, og hvor Kokkenes Køkken har ansat Camilla Højrup som driftschef.

Hun er faglært kok og kommer med erfaring fra blandt andet Kong Hans, Els og Hotel Phønix.

Den anden aftale gælder kontorhuset Edison på Amager, hvor Kokkenes Køkken fremover skal drive både kantinekøkken, kaffebar og mødeforplejning. Til at løfte den opgave er Rune Skov Petersen blevet ansat som driftschef. Han har erfaring fra Madklubben, hvor han på henholdsvis Hanzö og Steak har ageret restaurantchef gennem flere år

Kokkenes Køkken servicerer dagligt cirka 10.000 medarbejdere og gæster fordelt over hele landet .
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Stor nedgang i antallet af nye spisesteder

Nye leverandører godkendt til madservice efter konkurs

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Nyhedsbrev

Messe byder på topkokkedyst

Seminar sætter fokus på nye måder at undgå sygdom via fødevarer

Kontrolrapport afslører massivt rod på politianmeldte spisesteder

Fødevaretstyrelsens seneste kontrolbesøg hos XO Burger and Steaks og Café Emma afslører stribevis af problemer. Styrelsen har nu valgt at politianmelde begge spisesteder

Jysk storkøkken i konkurssag

Danmark kræver en milliard kroner fra Just Eat

Flere københavnske spisesteder politianmeldt

Fødevarestyrelsen har politianmeldt fire spisesteder i København. Det sker, efter at styrelsen har konstateret adskillige overtrædelser på fødevarelovgivningen

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Dansk økobageri lander kæmpeaftale med cafékæde

Kokkebrødre vil åbne ny restaurantkæde

Just Eat i sammenskudsgilde: Vil gå sammen med konkurrent

Madmarked i Odense går konkurs og lukker

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Madaffaldet på Tall Ships Races Aarhus bliver til energi og gødning

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvendelse

Gratis GS1 online basiskursus

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Send til en kollega

0.156