23948sdkhjf

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie
Efter et par måneders test i en enkelt by er Restaurant Flammen nu klar til servere sit takeaway-koncept for Herning, Viborg og Esbjerg. Planen er, at hele Danmark kan sætte tænderne i Flammen TakeAway inden årets udgang.

Det oplyser restaurantkæden i en pressemeddelelse,

På få år er familien Rosenfeldt Sunddal gået fra at eje et enkelt spisested til at have en kæde af 16 buffetrestauranter i ind- og udland. Og nu skal der altså også sættes turbo på takeaway.

- Det er vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle os, og Flammen TakeAway er et nyt forretningskoncept, som vi forventer os meget af, og som vi har glædet os til at præsentere danskerne for, siger Flammens administrerende direktør, Piet Klein.

Flammen TakeAway er blevet testet i Næstved siden nytår, og i løbet af de kommende uger vil det så blive rullet ud i Herning, Viborg og Esbjerg.


Valgfrihed

Flammen er især kendt for sin buffet med mange forskellige slags kød, tilbehør, sauce og salat. Valgfriheden ifølge direktøren derfor også et vigtigt kendetegn for den måde, Flammen har valgt at tilbyde takeaway på.

Med på menukortet er således bland-selv-menu, hvor det er muligt at håndplukke fra takeawaykortets muligheder. Derefter bliver det hele pakket og står klar til afhentning i restauranten.

Restaurant Flammen forventer at tilbyde takeway i alle kædens danske restauranter i løbet af 2019.

- Det nye TakeAway-koncept er et vigtigt element i Flammens vækstplaner, og derudover har vi kig på fire-fem danske byer, som vi ser potentiale for at åbne nye restauranter i, fortæller Piet Klein.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Stor nedgang i antallet af nye spisesteder

Nye leverandører godkendt til madservice efter konkurs

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Nyhedsbrev

Messe byder på topkokkedyst

Seminar sætter fokus på nye måder at undgå sygdom via fødevarer

Kontrolrapport afslører massivt rod på politianmeldte spisesteder

Fødevaretstyrelsens seneste kontrolbesøg hos XO Burger and Steaks og Café Emma afslører stribevis af problemer. Styrelsen har nu valgt at politianmelde begge spisesteder

Jysk storkøkken i konkurssag

Danmark kræver en milliard kroner fra Just Eat

Flere københavnske spisesteder politianmeldt

Fødevarestyrelsen har politianmeldt fire spisesteder i København. Det sker, efter at styrelsen har konstateret adskillige overtrædelser på fødevarelovgivningen

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Dansk økobageri lander kæmpeaftale med cafékæde

Kokkebrødre vil åbne ny restaurantkæde

Just Eat i sammenskudsgilde: Vil gå sammen med konkurrent

Madmarked i Odense går konkurs og lukker

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Madaffaldet på Tall Ships Races Aarhus bliver til energi og gødning

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvendelse

Gratis GS1 online basiskursus

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Send til en kollega

0.172