23948sdkhjf

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food, der med hovedkvarter i Aalborg udvikler og leverer fødevarekoncepter til detailhandelen i hele Skandinavien, har købt den danske handelsvirksomhed Danton Trading.

Danton Trading har siden etableringen i 1988 specialiseret sig i at importere og sælge originale græske specialiteter inden for produktkategorier som mejeri/ost, kolonial, kølevarer og brød. De primære kunder er de danske detailkæder, og virksomheden er også aktiv inden for foodservice-segmentet.

- Vi har med stor interesse fulgt udviklingen i Danton Trading de seneste år og er imponerede over den position, som virksomheden har opbygget i Danmark som den førende importør af fødevarer fra Grækenland og Cypern. Denne position ønsker vi at styrke yderligere, siger Geia-direktør Claus Ravnsbo.

- Godt supplement
Han oplyser til Food Supply, at han ikke ser Danton Trading som en konkurrent, idet Geia Food ikke hidtil har haft et særligt stort sortiment af originale græske produkter.

- Vi har haft en lille smule, og nu får vi meget. Det her bliver et godt supplement, fastslår han og oplyser, at Danton Trading har en årlig omsætning på cirka 60 millioner kroner.

Claus Ravnsbo peger også på, at grundlæggeren af Danton Trading, Tony Aharonian, fortsætter som en del af Geia Food med ansvaret for produktudvikling og kvalitetssikring af varer fra regionen.

- Med opkøbet får vi adgang til en lang række best-in-class-producenter, der gennem de seneste 30 år har opbygget et tillidsfuldt forhold til Danton Trading. Disse relationer vil vi bygge videre på, gennem en fortsat stærk lokal forankring med Tony og hans team i Grækenland.

- Vi ser store muligheder for at bringe endnu flere originale græske produkter på hylderne i både Danmark, Sverige og Norge, konstaterer Claus Ravnsbo.

Opkøbet er Geia Foods andet på under et år. I slutningen af maj sidste år købte Geia Food den svenske handelsvirksomhed Tilab International AB, der er specialiseret i at importere og sælge mejerivarer og ost til de svenske detailkæder.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Nyhedsbrev

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Just Eat går 12 millioner kroner frem

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Send til en kollega

0.141