23948sdkhjf

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

| Af Anne Ristorp Kraufeldt | Tip redaktionen om en historie

Hvide duge og gourmetmad ud over det sædvanlige. Det var, hvad beboerne på Grevinge Plejecenter i Odsherred Kommune torsdag i sidste uge havde set frem til.

Kokkeeleverne fik deres sag for, for det ældre publikum er vant til at få maden serveret præcist - og de ved, hvad de kan lide.

Kravene blev i den grad honoreret, fortæller plejehjemsleder Lisbet Pedersen.

- Vi havde forberedt eleverne på, at præcision med tiden er afgørende. Og maden stod klar præcis klokken 12.00, fortæller hun.

Middagen var i det hele taget en god oplevelse for alle, fortæller hun.

- Maden var bare rigtig lækker, og kokkeeleverne fik stor ros. De havde også taget højde for de ældre, der har synkebesvær, fortæller hun.

Det var elever fra EUC Nordvestsjællands afdeling i Fårevejle, der diskede op med lækkerierne.

Til Dagbladet Sjællandske siger frivilligkoordinator Dorthe Friis Jensen:

- Det er et led i vores arbejde for at inddrage civilsamfundet i vores hverdag, så plejehjemmet ikke bare er en lukket ø.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.158