23948sdkhjf

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie
Måltidskasse-leverandøren RetNemt Måltidskasser giver nu sine kunder mulighed for at navigere uden om fødevarer og retter, de ikke kan lide eller tåle.

Virksomheden har således udviklet algoritmer, som sikrer varieret kost, der samtidig er tilpasset den enkeltes præferencer og smagsløg, oplyser RetNemt i en pressemeddelelse.

- Det har altid været en udfordring for salget af måltidskasser, at kunderne først spiser det, de godt kan lide, men til sidst står de tilbage med en øv-ret, som ikke bliver brugt. Det er hverken godt for madspildet eller familiens økonomi. Nu sørger algoritmerne for, at der bliver sammensat afvekslende menuer, som er tilpasset den enkeltes smagsløg, allergier eller andet, fortæller Klaus Toft Nørgaard, admimistrerende. direktør hos RetNemt Måltidskasser.

RetNemts nye algoritmer sættes i gang ved, at kunden oplyser sine præferencer for retter - om de skal være familievenlige, hurtige, økologiske og/eller sunde. Derefter kan man fravælge op til 12 ingredienser, som man ikke kan lide eller ikke kan tåle, og som man derfor aldrig ønsker at få.

- Herefter sørger algoritmen for at sammensætte menuer, som er varierede, og som lever op til familiens ønsker og behov, konstaterer RetNemt Måltidskasser.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.132