23948sdkhjf

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Cateringvirksomheden Frokost.dk, der dagligt står bag 13.000 frokostserveringer hos godt 600 virksomheder rundt omkring i Danmark, skifter navn til Able. Samtidig kickstarter virksomheden er nyt koncept med fokus på grøn omstilling.

Det skriver Finans.

- Fødevarebranchen har det største klimaaftryk, og som helhed sviner det helt forfærdeligt. Vi vil gerne være en del af bevægelsen, for firmafrokosten har altid været traditionel, og her har det plantebaserede udbud haltet bagefter - også hos os, siger stifter af Frokost.dk Martin Bjergegaard ifølge mediet.

Han etablerede virksomheden i 2006 sammen med kokken Claus Meyer. I dag ejes Able af udviklingsvirksomheden Rainmaking og en kreds af private investorer, der i forbindelse med navneskiftet har genindsat Martin Bjergegaard som direktør.

Det er ifølge en pressemeddelelse fra Able sket, for at han kan "føre virksomheden igennem omstillingen til den nye identitet som Able og det skarpere fokus på bæredygtige initiativer".

Finans fortæller, at den relancerede cateringvirksomhed har stoppet samarbejdet med fem køkkener, som ifølge direktøren ikke virkede interesserede i det nye koncept. Til gengæld er der indgået et samarbejde med fem nye køkkener, "der er helt fremme i bussen i forhold til den nye agenda".

I alt er over 50 køkkener tilknyttet Able. Virksomheden vil nu tilbyde køkkenerne, at de kan få træning fra topkokke, der kan udvikle køkkenernes kompetencer på det plantebaserede område.

- Vi vil udvikle vores koncept, så vores kunder ved, at de får et bæredygtigt produkt, hvor kvaliteten endda er endnu højere, end de har været vant til. Derfor stiller vi større krav både til os selv og til at køkkenerne bevæger sig i en mere bæredygtig retning, siger Martin Bjergegaard.

Navneskiftet til Able hænger blandt andet sammen med, at Frokost.dk gerne ville have et internationalt navn, og at virksomheden udvider sit sortiment til også at omfatte juice og brunch.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Nyhedsbrev

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Domino's Danmark er solgt: Pizzeriaerne vil genåbne

2. marts gik Domino's Pizza i Danmark konkurs. Men selskabet er solgt, og pizzakæden vil blive drevet videre

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Kokkenes Køkken lander ny kantineaftale

Restauranter går til kamp mod støjproblemer

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdebat

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevar...

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Send til en kollega

0.19