23948sdkhjf

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Ejerne af restaurant-kæden Ilden lægger ikke skjul på, at deres koncept er inspireret af Restaurant Flammen - men de afviser Flammens kritik af, at Ilden skulle have gået over stregen.

Det skriver Fyens Stiftstidende med henvisning til en anden artikel i avisen, hvor Flammens ejere er gået til angreb på Ildens forretningsmetoder. Ifølge Ildens ejere har de videreudviklet konceptet.

- Vi har stadig brunch, som Flammen ikke kunne få til at køre. Og så bygger vi dobbelt så dyre restauranter. Vi bruger ikke Ikeas showroom, som Flammen gør. Og køber også dyrere kød af bedre kvalitet, siger den ene af Ildens to ejere, Brian Risby Knudsen, til Fyens Stiftstidende.

Læs også: Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

På avisens spørgsmål om, hvordan han kan vide, at Ildens kød er dyrere end Flammens, svarer han, at "det kan vi selv smage".

Brian Risby Knudsen bekræfter, at Ilden modsat Flammen ikke har nogen overenskomst med de ansatte. Men han nævner, at det fik Flammen også først, da konkurrenten var oppe på at have 13 restauranter. Ilden er netop nu ved at gøre klar til at åbne sin fjerde restaurant, der kommer til at ligge i Odense.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.174