23948sdkhjf

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

| Af Jakob Kanne Bjerregaard, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Der skulle blot gå et enkelt kalenderår, før en af Nordjyllands mest ambitiøse restauranter har måttet sige farvel til sin nyeste køkkenchef, Peter Frydkjær.

- Det har været hårde arbejdsbetingelser de seneste par måneder, og jeg har nok ikke leveret det, der forventes i den sidste periode. Men det er et stort hus, hvor der har været udskiftninger på en del nøglepladser lige nu, så det har også været utroligt svært at levere, siger den 33-årige kok, der nok selv havde trukket stikket inden længe.

- Jeg havde nok taget sommeren med, men jeg har ikke lyst til en vinter mere i Skagen, siger Peter Frydkjær.

Ifølge Ruths Hotels direktør sker fritstillelsen på ledelsens initiativ, men han ønsker ikke at komme ind på detaljerne.

- Det er af meget personlige årsager. Peter Frydkjær er en dygtig kok og kan sagtens lave top gastronomi, siger direktør Peter Chr. Bühlmann Jensen.

Peter Frydkjær bor for tiden i Skagen og er allerede videre i både sind og på jobmarkedet.

- Jeg skal arbejde med nogle freelanceprojekter hen over sommeren og trække vejret lidt, det har der ikke været mulighed for længe. Ellers ligger der et projekt i København i løbet af efteråret som jeg arbejder på, siger han.

Ruths Hotel har levet om omtumlet tilværelse med flere udskiftninger på køkkenchefposten de seneste år, siden Dennis Juhl Jensen 2017 sagde op og grundlagde sin egen Restaurant Textur.

Først var Jakob Spolum manden udset til at levere Michelin-stjerner, men han savnede bylivet og sagde op før med virkning fra maj 2018 efter ni måneder.

I stedet fik Ruths Hotel så fat i Peter Frydkjær, der har været på flere Michelin-stjernerestauranter, blandt andet Bagatelle i Oslo og Les Bacchanales i Frankrig. På Ruths leverede han gastronomi af høj klasse og viste med al tydelighed, at han kunne bide skeer med de helt store.

Ny køkkenchef er Jack Cramer, der tidligere har været køkkenchef på Brøndums Hotel i Skagen fra april 2013 til april 2016 og de seneste tre år køkkenchef på Hotel Royal i Aarhus.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Nyhedsbrev

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Domino's Danmark er solgt: Pizzeriaerne vil genåbne

2. marts gik Domino's Pizza i Danmark konkurs. Men selskabet er solgt, og pizzakæden vil blive drevet videre

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Kokkenes Køkken lander ny kantineaftale

Restauranter går til kamp mod støjproblemer

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdebat

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevar...

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Send til en kollega

0.111