23948sdkhjf

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

Normalt går gourmetmad og børn ikke hånd i hånd, men i år forener Kræftens Bekæmpelse og DinnerBooking netop det i restaurantfestivalen Spis & Støt. Her kan danskerne fra 30. maj til 8. juni spise på nogle af landets bedste restauranter og støtte indsatsen "Kræft er ikke for børn".

Restaurantfestivalen Spis & Støt har siden 2015 samarbejdet med nogle af landets bedste restauranter om at samle penge ind i den gode sags tjeneste og samtidig give danskerne en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

I år går pengene specifikt til indsatsen "Kræft er ikke for børn", en målrettet indsats, som blev lanceret i efteråret, med fokus på at samle penge ind til børn og unge, som er ramt af kræft.

- Børn og unge som rammes af kræft, er noget af det mest hjerteskærende, der kan ske. Med indsatsen "Kræft er ikke for børn" er vores ambition at sikre bedre behandlinger, at færre børn får kræft, og at flere overlever med færre senfølger. Vi har gjort det nemt for danskerne at støtte indsatsen ved at deltage i Spis & Støt, hvor man får mulighed for at få en fantastisk madoplevelse og samtidig støtte vores arbejde med børn, unge og kræft, fortæller Malene Jacobsen, projektleder på Spis & Støt i Kræftens Bekæmpelse.

Spis dyrere og støt mere
De 58 deltagende restauranter udbyder billetter i tre forskellige prisklasser, så man som besøgende selv kan vælge, hvilken gastronomisk oplevelse man ønsker. Der er gourmet-billetter til 250 kroner og 500 kroner, hvor henholdsvis 40 og 80 kroner går direkte til "Kræft er ikke for børn".

Ønsker man en oplevelse på en Michelin-restaurant, koster billetterne 750 kroner, hvoraf man støtter med 120 kroner.

Restauranterne er spredt ud over hele landet, og billetter kan købes på spisogstøt.dk.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.176