23948sdkhjf

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Den netbaserede, nordjyske fødevarehandler Skagenfood solgte mere i 2018 end året før - men overskuddet efter skat blev næsten halveret og landede på 2,1 millioner kroner.

Det skriver Nordjyske Stiftstidende, som også nævner, at direktør Betina Kühn er glad trods tilbagegangen på bundlinjen.

- Resultatet og væksten i 2018 er meget tilfredsstillende i et år, hvor der er kommet nye udbydere af måltidskasser på markedet, hvor vi har investeret kraftigt i bedre it-løsninger, og hvor vi har brugt mange ressourcer på at øge kapaciteten, siger hun ifølge avisen.

Direktøren peger på, at Skagenfoods omsætning i 2018 er vokset med 10 procent til 120 millioner kroner, og at salget af måltidskasser alene tegner sig for en vækst på 17 procent.

Betina Kühn og hendes mand, Peter Bagge-Nielsen, stiftede Skagenfood i 2001 med levering af frisk fisk til døren som speciale. I juni 2017 solgte de 80 procent af virksomheden til dagligvaregiganten Salling Group.

Skagenfood leverer i dag en lang række forskellige måltidskasser samt fødevarer som fisk, kød, frugt, grønt og drikkevarer.
Mere om: Skagenfood
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Nyhedsbrev

4.670 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Pizzaplaner: Skandaleramte Domino's når slet ikke sit mål

1

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Euro Cater: Ja, vi leder efter en ny ejer

Rotte lukkede hotel - indehaver måtte lave 900 kuverter i fremmed køkken

Cofoco og Naturli’ går i samarbejde om færdigretter "i kokkekvalitet"

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Takeaway: Wolt har fart på

Geia Food køber op igen

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nu kan babyer også få måltidskasser

Smørrebrødsforretning er vokset

Skagenfood har nu en klimakasse

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

Send til en kollega

0.187