23948sdkhjf

Restauranter går til kamp mod støjproblemer

Tendensen er klar: Danske restaurantgæster efterspørger i stigende grad at kunne nyde deres middag uden støj, og restauranterne opgraderer i hobetal deres akustikløsning for at imødekomme udviklingen.

Det konstaterer den danske akustikproducent Rockfon i en pressemeddelelse, hvori den citerer skribenten Lars Bjerregaard for at skrive, at ”jeg vil have stemning, atmosfære, liv og glade dage, når jeg går ud og spiser – men jeg vil fandeme kunne høre, hvad den person, der sidder 50 cm fra mig, siger.”

En af dem, der ifølge Rockfon har lyttet, er gourmetrestauranten Mortens Kro i Aalborg, som har fået nye akustiklofter.

- Gæster på moderne restauranter betaler for en helhedsoplevelse, hvor det ikke er nok at servere mad og vin i høj kvalitet, hvis de fysiske rammer trækker det ned. Især er det vigtigt, at akustikken er i top, så gæsten ikke får ødelagt restaurantoplevelsen med generende støj, siger ejer Morten Nielsen i meddelelsen.

Og han mærker angiveligt tydeligt effekten.

- Akustikløsningen fra Rockfon sikrer et jævnt lydniveau, hvor blandt andet musik har en behagelig volumen ved alle bordene. Samtidig oplever gæsterne nu, at de sidder i deres egen private sfære, hvor de kan snakke uforstyrret, uden at naboen hører det. Vi har modtaget en masse positiv feedback fra vores kunder for vores nye, gode lyd, siger Morten Nielsen.

Ifølge Thomas Vilmar, salgsdirektør hos Rockfon i Danmark, er tendensen klar: Kunderne på de danske restauranter og caféer stiller i stigende grad krav til støjreduktion, og det smitter af.

- Vi oplever hos Rockfon et tydeligt mønster. Restauranter herhjemme prioriterer i stigende grad at forbedre deres akustikløsning, og udviklingen er en direkte konsekvens af, at forbrugere i langt højere grad end førhen efterspørger at kunne spise uden støj og uden at høre nabobordet, siger salgsdirektøren.

Til restauranter, der gerne vil reducere støjproblemer, lyder rådet fra Thomas Vilmar:

- Konsultér jeres lokale tømrer. Sammen kan I finde frem til en løsning, der tilgodeser både indretning og akustik og i sidste ende giver gæsterne en bedre restaurantoplevelse.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Nyhedsbrev

4.670 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Pizzaplaner: Skandaleramte Domino's når slet ikke sit mål

1

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Euro Cater: Ja, vi leder efter en ny ejer

Rotte lukkede hotel - indehaver måtte lave 900 kuverter i fremmed køkken

Cofoco og Naturli’ går i samarbejde om færdigretter "i kokkekvalitet"

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Takeaway: Wolt har fart på

Geia Food køber op igen

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nu kan babyer også få måltidskasser

Smørrebrødsforretning er vokset

Skagenfood har nu en klimakasse

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

Send til en kollega

0.555