23948sdkhjf

Restauranter går til kamp mod støjproblemer

Tendensen er klar: Danske restaurantgæster efterspørger i stigende grad at kunne nyde deres middag uden støj, og restauranterne opgraderer i hobetal deres akustikløsning for at imødekomme udviklingen.

Det konstaterer den danske akustikproducent Rockfon i en pressemeddelelse, hvori den citerer skribenten Lars Bjerregaard for at skrive, at ”jeg vil have stemning, atmosfære, liv og glade dage, når jeg går ud og spiser – men jeg vil fandeme kunne høre, hvad den person, der sidder 50 cm fra mig, siger.”

En af dem, der ifølge Rockfon har lyttet, er gourmetrestauranten Mortens Kro i Aalborg, som har fået nye akustiklofter.

- Gæster på moderne restauranter betaler for en helhedsoplevelse, hvor det ikke er nok at servere mad og vin i høj kvalitet, hvis de fysiske rammer trækker det ned. Især er det vigtigt, at akustikken er i top, så gæsten ikke får ødelagt restaurantoplevelsen med generende støj, siger ejer Morten Nielsen i meddelelsen.

Og han mærker angiveligt tydeligt effekten.

- Akustikløsningen fra Rockfon sikrer et jævnt lydniveau, hvor blandt andet musik har en behagelig volumen ved alle bordene. Samtidig oplever gæsterne nu, at de sidder i deres egen private sfære, hvor de kan snakke uforstyrret, uden at naboen hører det. Vi har modtaget en masse positiv feedback fra vores kunder for vores nye, gode lyd, siger Morten Nielsen.

Ifølge Thomas Vilmar, salgsdirektør hos Rockfon i Danmark, er tendensen klar: Kunderne på de danske restauranter og caféer stiller i stigende grad krav til støjreduktion, og det smitter af.

- Vi oplever hos Rockfon et tydeligt mønster. Restauranter herhjemme prioriterer i stigende grad at forbedre deres akustikløsning, og udviklingen er en direkte konsekvens af, at forbrugere i langt højere grad end førhen efterspørger at kunne spise uden støj og uden at høre nabobordet, siger salgsdirektøren.

Til restauranter, der gerne vil reducere støjproblemer, lyder rådet fra Thomas Vilmar:

- Konsultér jeres lokale tømrer. Sammen kan I finde frem til en løsning, der tilgodeser både indretning og akustik og i sidste ende giver gæsterne en bedre restaurantoplevelse.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Ny ejer vil lave smørrebrød med vingesus

Restaurant er nu børnefri

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Nyhedsbrev

4.719 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Minister lover lov mod udnyttelse af udenlandske kokke

Det skal være slut for firmaer at hyre folk igen via beløbsordning, hvis de er taget i snyd, mener minister

Horesta kritiserer Fødevarestyrelsens nye planteliste

Restauranter: Flere konkurser og flere beskæftigede

Julefrokost: 30 gæster blev brændt af

Venø Seafood vil udvide for otte millioner

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Takeaway: Wolt har fart på

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Send til en kollega

0.11