23948sdkhjf

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Ristorante Napoli i Kolding Storcenter er igen blevet politianmeldt af fødevaremyndighederne, denne gang for at have skjult en kontrolrapport med tre sure smileyer bag en stor plante.

På rapporten kunne man, hvis den ellers havde været synlig, se en glad og tre sure smileyer - resultaterne af de fire foregående besøg fra myndighederne.

Det skriver JydskeVestkysten.

Plantetricket blev afsløret i forbindelse med endnu et kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen, som de seneste otte måneder er stødt på en stribe angribelige forhold i Ristorante Napoli.

I august sidste år fik restauranten den første sure smiley i rækken og en bøde på 5.000 kroner, fordi den ikke havde fulgt en indskærpelse om at gøre rent i et kælderrum. Nogle uger senere kunne myndighederne på et nyt kontrolbesøg konstatere, at der stadig ikke var rettet ind, og at bøden ikke vare betalt, hvilket medførte en politianmeldelse. Og så var den gal igen ved et besøg i december, hvor kontrollanterne bemærkede, at side to af kontrolrapporten ikke var hængt op, og at restauranten ikke havde udbedret en kældervæg, som gav risiko for "indtrængen af skadegørere", nævner avisen.

En ny bestyrer fik så meget styr på tingene, at Napoli i januar fik en glad smiley, men bestyreren stoppede få uger senere, og nu er den sure smiley altså retur på toppen af kontrolrapporten.

JydskeVestkysten har uden held forsøgt at få en kommentar fra restaurantens indehaver.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Nyhedsbrev

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Send til en kollega

0.157