23948sdkhjf

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Ristorante Napoli i Kolding Storcenter er igen blevet politianmeldt af fødevaremyndighederne, denne gang for at have skjult en kontrolrapport med tre sure smileyer bag en stor plante.

På rapporten kunne man, hvis den ellers havde været synlig, se en glad og tre sure smileyer - resultaterne af de fire foregående besøg fra myndighederne.

Det skriver JydskeVestkysten.

Plantetricket blev afsløret i forbindelse med endnu et kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen, som de seneste otte måneder er stødt på en stribe angribelige forhold i Ristorante Napoli.

I august sidste år fik restauranten den første sure smiley i rækken og en bøde på 5.000 kroner, fordi den ikke havde fulgt en indskærpelse om at gøre rent i et kælderrum. Nogle uger senere kunne myndighederne på et nyt kontrolbesøg konstatere, at der stadig ikke var rettet ind, og at bøden ikke vare betalt, hvilket medførte en politianmeldelse. Og så var den gal igen ved et besøg i december, hvor kontrollanterne bemærkede, at side to af kontrolrapporten ikke var hængt op, og at restauranten ikke havde udbedret en kældervæg, som gav risiko for "indtrængen af skadegørere", nævner avisen.

En ny bestyrer fik så meget styr på tingene, at Napoli i januar fik en glad smiley, men bestyreren stoppede få uger senere, og nu er den sure smiley altså retur på toppen af kontrolrapporten.

JydskeVestkysten har uden held forsøgt at få en kommentar fra restaurantens indehaver.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Ny ejer vil lave smørrebrød med vingesus

Restaurant er nu børnefri

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Nyhedsbrev

4.719 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Minister lover lov mod udnyttelse af udenlandske kokke

Det skal være slut for firmaer at hyre folk igen via beløbsordning, hvis de er taget i snyd, mener minister

Horesta kritiserer Fødevarestyrelsens nye planteliste

Restauranter: Flere konkurser og flere beskæftigede

Julefrokost: 30 gæster blev brændt af

Venø Seafood vil udvide for otte millioner

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Takeaway: Wolt har fart på

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Send til en kollega

0.14