23948sdkhjf

Ilden intensiverer kødkrigen og rykker vestpå

Tager konkurrencen op med Flammen i Odense

Efter hidtil at have koncentreret sig om Sjælland rykker restaurantkæden Ilden snart til Fyn og åbner sin fjerde restaurant i den gamle Danske Bank-bygning på Fisketorvet i Odense.

Det skriver fyens.dk

Med det nye skud på stammen intensiverer Ilden konkurrencen med kollegaerne/konkurrenterne hos Flammen, der har stor succes med et særdeles lignende koncept: En buffet med 15 forskellige slags kød.

Ildens tre øvrige restauranter ligger i Roskilde, Næstved og København - i alle tre byer er Flammen også til stede, men Ilden var der først, idet Flammen til at begynde med koncentrerede sig om Vestdanmark.

- I Roskilde fik vi lov til at ligge i seks uger alene, før Flammen valgte at åbne en restaurant der. Det gjorde de jo kun af én grund. Det var for at forsøge at lukke os så hurtigt som muligt, siger den ene af Ildens ejere, Frantz Weidemann, til fyens.dk.

Han lægger ikke skjul på, at navnet Ilden er valgt for direkte at tage konkurrencen op med Flammen - og for straks at give kunderne et klart signal om, "hvad de har med at gøre".

Den nye Ilden-restaurant åbner efter planen i løbet af sommeren, med måske op imod 150 pladser og med plads til udeservering.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.148