23948sdkhjf

Klein klar: Flammen har fundet sin nye direktør

Han skal være med til at sætte fart på ekspansion

Efter nogle måneder med en midlertidig løsning på topposten har restaurantkæden Flammen nu sat navn på sin nye administrerende direktør: 43-årige Piet Klein havde første arbejdsdag i jobbet 1. april.

Siden Elias Tychsen forlod sin direktørstilling med øjeblikkelig virkning i september, har HR-chef Christian Damgaard Lund været midlertidigt indsat på topposten. Hverken Elias Tychsen eller ejerfamilien Rosenfeldt Sunddal har udtalt sig om, hvad der var årsag til det pludselige farvel.

Piet Klein kommer fra et job som kædedirektør for møbelkæden Ilva og direktør for den internationale butikskæde IDdesign Franchise. Nu skal han være med til at indfri Flammens vækstplaner i Danmark og udlandet.

- Flammen har et stærkt og gennemtestet koncept, og jeg ser frem til at sætte mit personlige aftryk på virksomheden både i Danmark og i Tyskland, hvor vi vil videreudvikle forretningsmodellen og øge tyskernes kendskab til vores koncept, siger Piet Klein, der også vil bruge sin erfaring med at skabe og udvikle gode kundeoplevelser.

- Vi skal give vores kunder en helhedsoplevelse, som står knivskarpt, når det gælder maden, indretningen, stemningen og ikke mindst servicen, siger Piet Klein.



Fortsætter ekspansion

Flammen har oplevet en imponerende vækst, siden den sønderjyske familie Rosenfeldt Sunddal åbnede første udgave af konceptrestauranten i 2009. Kæden har således nu 15 restauranter i Danmark og en enkelt i Tyskland.

- Vi har været på jagt efter en profil, som kan være med til at indfri det potentiale, vi mener, at Flammen rummer både i Danmark og uden for landets grænser. Vi ser et supermatch i Piet Kleins blanding af ledelsesstil, personlighed og erfaring, og vi mener, at han har kompetencerne til at indfri vores ambitiøse vækstplaner for Flammen, fortæller Martin Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien.

Sidste år åbnede Restaurant Flammen i Hamburg. Det er kædens første restaurant uden for Danmark, men efter planen vil flere snart følge, og samtidig ser både ejerfamilien og den nye direktør et stort vækstpotentiale i Danmark.

Lige nu bliver et nyt takeaway-koncept testet hos Flammen i Næstved, og Flammen forventer, at takeaway bliver muligt i alle kædens restauranter inden udgangen af i år.

- Restaurant Flammen er på få år gået fra at være en enkelt familierestaurant til en kæde i rivende udvikling. Med ejerfamiliens entreprenørånd og mine kompetencer inden for udvikling og drift af kæder står vi stærkt, og vi har mange idéer til nye forretningskoncepter. Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med familien om at indfri deres ønsker og visioner for det brand, Flammen er herhjemme og i udlandet, konstaterer Piet Klein.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Domino's Danmark er solgt: Pizzeriaerne vil genåbne

2. marts gik Domino's Pizza i Danmark konkurs. Men selskabet er solgt, og pizzakæden vil blive drevet videre

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Kokkenes Køkken lander ny kantineaftale

Restauranter går til kamp mod støjproblemer

Nyhedsbrev

Hungry.dk satser på hurtigt at overhale Just Eat

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Aarstidernes bundlinje mistede 25 millioner

Skills: Her er vinderne fra madbrancherne

Kantinemad var skyld i næsten 50 sygemeldinger

Nyt firma satser på alkoholfri drikkevarer

Kro har succes med at servere buffet med rester

Ilden intensiverer kødkrigen og rykker vestpå

Klein klar: Flammen har fundet sin nye direktør

Han skal være med til at sætte fart på ekspansion

Analyse: Restauratører skovler millioner ind

De 408 største selskaber i restaurationsbranchen under lup

OK Plus skal stadig have convenience fra Reitan

Personale nyder godt af snack-menu til ældre

Mange flere vil være kokke eller tjenere

- Jeg kniber mig selv i armen, siger direktør

Hospitalskøkken har hakket 50 procent af madspildet

Cateringbranchen opruster med ny forening

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Scandic skal bruge 700 nye medarbejdere

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Flere og flere vælger madordning frem for madpakken

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

Aalborg-restauranter fusionerer: Køkkenchef stopper

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdebat

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevarebranchen

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Mød Kalu på Mad & Glæde i Forum 2.-3. marts

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

Ses vi på messe i Aalborg på onsdag?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

Send til en kollega

0.136