23948sdkhjf

Klein klar: Flammen har fundet sin nye direktør

Han skal være med til at sætte fart på ekspansion

Efter nogle måneder med en midlertidig løsning på topposten har restaurantkæden Flammen nu sat navn på sin nye administrerende direktør: 43-årige Piet Klein havde første arbejdsdag i jobbet 1. april.

Siden Elias Tychsen forlod sin direktørstilling med øjeblikkelig virkning i september, har HR-chef Christian Damgaard Lund været midlertidigt indsat på topposten. Hverken Elias Tychsen eller ejerfamilien Rosenfeldt Sunddal har udtalt sig om, hvad der var årsag til det pludselige farvel.

Piet Klein kommer fra et job som kædedirektør for møbelkæden Ilva og direktør for den internationale butikskæde IDdesign Franchise. Nu skal han være med til at indfri Flammens vækstplaner i Danmark og udlandet.

- Flammen har et stærkt og gennemtestet koncept, og jeg ser frem til at sætte mit personlige aftryk på virksomheden både i Danmark og i Tyskland, hvor vi vil videreudvikle forretningsmodellen og øge tyskernes kendskab til vores koncept, siger Piet Klein, der også vil bruge sin erfaring med at skabe og udvikle gode kundeoplevelser.

- Vi skal give vores kunder en helhedsoplevelse, som står knivskarpt, når det gælder maden, indretningen, stemningen og ikke mindst servicen, siger Piet Klein.



Fortsætter ekspansion

Flammen har oplevet en imponerende vækst, siden den sønderjyske familie Rosenfeldt Sunddal åbnede første udgave af konceptrestauranten i 2009. Kæden har således nu 15 restauranter i Danmark og en enkelt i Tyskland.

- Vi har været på jagt efter en profil, som kan være med til at indfri det potentiale, vi mener, at Flammen rummer både i Danmark og uden for landets grænser. Vi ser et supermatch i Piet Kleins blanding af ledelsesstil, personlighed og erfaring, og vi mener, at han har kompetencerne til at indfri vores ambitiøse vækstplaner for Flammen, fortæller Martin Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien.

Sidste år åbnede Restaurant Flammen i Hamburg. Det er kædens første restaurant uden for Danmark, men efter planen vil flere snart følge, og samtidig ser både ejerfamilien og den nye direktør et stort vækstpotentiale i Danmark.

Lige nu bliver et nyt takeaway-koncept testet hos Flammen i Næstved, og Flammen forventer, at takeaway bliver muligt i alle kædens restauranter inden udgangen af i år.

- Restaurant Flammen er på få år gået fra at være en enkelt familierestaurant til en kæde i rivende udvikling. Med ejerfamiliens entreprenørånd og mine kompetencer inden for udvikling og drift af kæder står vi stærkt, og vi har mange idéer til nye forretningskoncepter. Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med familien om at indfri deres ønsker og visioner for det brand, Flammen er herhjemme og i udlandet, konstaterer Piet Klein.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.12