23948sdkhjf

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Kokkelandsholdet har fået ny holdkaptajn i forbindelse med udvælgelsen af medlemmer til det nye hold, der skal hente medaljer til Danmark ved OL for Kokkelandshold i Stuttgart i Tyskland i februar 2020.

Valget er faldet på 23-årige Christian Wellendorf, der sammen med Kennet Hansen vandt det individuelle VM for kokke, Bocuse d'Or i januar i år. Christian Wellendorf vandt samtidigt prisen for verdens bedste kommis, altså kokkens højre hånd.

- Jeg glæder mig til at arbejde med kokkelandsholdet, som jeg har været en del af i flere år som medlem af kokkelandsholdet junior. Mulighederne har været mange efter Bocuse d'Or, og jeg er meget smigret over interessen. Arbejdet på kokkelandsholdet, hvor jeg udover at være holdkaptajn også skal løse en lang række andre opgaver i landsholdsregi, bliver en spændende udfordring, som jeg glæder mig til at arbejde på, siger Christian Wellendorf.

På kokkelandsholdet er der stor glæde over samarbejdet med Christian Wellendorf.

- Vi er utroligt stolte over at kunne tilknytte Christian Wellendorf til kokkelandsholdet, og det vil være med til at løfte holdet frem imod OL næste år. Han er en kapacitet fra den absolutte øverste hylde i dansk gastronomi, og vi er sikre på, at hans helt unikke og målrettede tilgang til tingene vil være med til at sætte kursen for fremtidens kokkelandshold, siger teamlederne Per Hallundbæk og Mette Gassner.

Christian Wellendorf begynder i sit nye job i dag, onsdag, og skal udover at være holdkaptajn for kokkelandsholdet også løse en række andre opgaver for kokkelandsholdet, blandt andet i forbindelse med det kommende statsbesøg i Argentina.

Han er udlært på Restaurant Babette i Vordingborg og har arbejdet på Falsled Kro, før han tiltrådte i en fuldtidsstilling som assistent for Kennet Hansen i forbindelse med Bocuse d'Or 2019.

Christian Wellendorf har vundet en lang række kokkepriser i ind- og udland.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Stor nedgang i antallet af nye spisesteder

Nye leverandører godkendt til madservice efter konkurs

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Nyhedsbrev

Messe byder på topkokkedyst

Seminar sætter fokus på nye måder at undgå sygdom via fødevarer

Kontrolrapport afslører massivt rod på politianmeldte spisesteder

Fødevaretstyrelsens seneste kontrolbesøg hos XO Burger and Steaks og Café Emma afslører stribevis af problemer. Styrelsen har nu valgt at politianmelde begge spisesteder

Jysk storkøkken i konkurssag

Danmark kræver en milliard kroner fra Just Eat

Flere københavnske spisesteder politianmeldt

Fødevarestyrelsen har politianmeldt fire spisesteder i København. Det sker, efter at styrelsen har konstateret adskillige overtrædelser på fødevarelovgivningen

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Dansk økobageri lander kæmpeaftale med cafékæde

Kokkebrødre vil åbne ny restaurantkæde

Just Eat i sammenskudsgilde: Vil gå sammen med konkurrent

Madmarked i Odense går konkurs og lukker

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Madaffaldet på Tall Ships Races Aarhus bliver til energi og gødning

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvendelse

Gratis GS1 online basiskursus

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Send til en kollega

0.118