23948sdkhjf

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Kokkelandsholdet har fået ny holdkaptajn i forbindelse med udvælgelsen af medlemmer til det nye hold, der skal hente medaljer til Danmark ved OL for Kokkelandshold i Stuttgart i Tyskland i februar 2020.

Valget er faldet på 23-årige Christian Wellendorf, der sammen med Kennet Hansen vandt det individuelle VM for kokke, Bocuse d'Or i januar i år. Christian Wellendorf vandt samtidigt prisen for verdens bedste kommis, altså kokkens højre hånd.

- Jeg glæder mig til at arbejde med kokkelandsholdet, som jeg har været en del af i flere år som medlem af kokkelandsholdet junior. Mulighederne har været mange efter Bocuse d'Or, og jeg er meget smigret over interessen. Arbejdet på kokkelandsholdet, hvor jeg udover at være holdkaptajn også skal løse en lang række andre opgaver i landsholdsregi, bliver en spændende udfordring, som jeg glæder mig til at arbejde på, siger Christian Wellendorf.

På kokkelandsholdet er der stor glæde over samarbejdet med Christian Wellendorf.

- Vi er utroligt stolte over at kunne tilknytte Christian Wellendorf til kokkelandsholdet, og det vil være med til at løfte holdet frem imod OL næste år. Han er en kapacitet fra den absolutte øverste hylde i dansk gastronomi, og vi er sikre på, at hans helt unikke og målrettede tilgang til tingene vil være med til at sætte kursen for fremtidens kokkelandshold, siger teamlederne Per Hallundbæk og Mette Gassner.

Christian Wellendorf begynder i sit nye job i dag, onsdag, og skal udover at være holdkaptajn for kokkelandsholdet også løse en række andre opgaver for kokkelandsholdet, blandt andet i forbindelse med det kommende statsbesøg i Argentina.

Han er udlært på Restaurant Babette i Vordingborg og har arbejdet på Falsled Kro, før han tiltrådte i en fuldtidsstilling som assistent for Kennet Hansen i forbindelse med Bocuse d'Or 2019.

Christian Wellendorf har vundet en lang række kokkepriser i ind- og udland.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Nyhedsbrev

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdebat

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

Send til en kollega

0.149