23948sdkhjf

Ældremaden hitter i Randers

| Af Redaktionen/bda | Tip redaktionen om en historie

Langt størstedelen af de ældre borgere i Randers er tilfredse med den mad, som de modtager fra det kommunale madtilbud Madservice Kronjylland.

Læs også: Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Hele 92 procent af de adspurgte borgere er tilfredse eller meget tilfredse med madordningen samlet set, viser en undersøgelse fra Randers Kommune.

Servicen scorer højt på både bestilling, kontakt med chaufførerne, som bringer maden ud, muligheden for at bestille specielt sammensatte retter, samt på madens smag, duft og udseende.

Leder Marianne Sloth Sørensen er glad for, at borgerne sætter pris på den service, de leverer:

- (…) Det er rigtig dejligt at tilbagemeldingerne er gode. Det gør, at man selvfølgelig er stolt over sit produkt, og at man er glad for at gå på arbejde. Jeg vil gerne være med til, at vi gør det godt, og jeg ved, at vi i Randers er langt fremme i forhold til de tilbud, som vi har, siger Marianne Sloth Sørensen.

Nærhed er nøglen
Madservice Kronjylland leverer til ca. 800 hjemmeboende borgere i Randers Kommune, samt en mindre del af maden til ældrecentrene. Spørger man Marianne Sloth Sørensen, så er det en kompleks forretning at lave god mad, der skal tilfredsstille mange forskellige smagsløg.

- Noget af det, der er vigtigt for os er, at der er stor valgfrihed. Vi har komplet valgfrihed, og vi laver mange forskellige diæter og en masse specialkost i forskellige konsistenser og portionsstørrelser. Det er en kæmpe logistikopgave, og vi har en meget kompleks forretning, hvilket er noget af grunden til succesen, forklarer Marianne Sloth Sørensen.

I 2018 begyndte Madservice Kronjylland også at levere mad til de ældre i Norddjurs Kommune. Her scorer servicen ligeledes højt blandt brugerne.

Mere om: randers | Ældremad
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Nyhedsbrev

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdeb...

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

Send til en kollega

0.132