23948sdkhjf

Just Eat vokser voldsomt: 221 millioner ordrer på et år

| Af Redaktionen/Ritzau | Tip redaktionen om en historie

Hver kunde bestiller i snit 8,4 gange om året

Takeawayportalen Just Eat, der har danske rødder, er vokset med 43 procent på et år og har 26 millioner aktive kunder.

221 millioner gange blev der bestilt mad som pizza, kebab eller sushi på Just Eat i 2018.

Det har været med til at øge omsætningen med 43 procent til 6,7 milliarder kroner. Det viser Just Eats årsregnskab, der er offentliggjort onsdag.

I alt har Just Eat 26 millioner aktive kunder, og de bestiller i gennemsnit mad 8,4 gange om året.

Just Eat nævner en god udvikling i Storbritannien, Canada, Frankrig, Italien og Frankrig.

Sidste år nåede Just Eat en milepæl, da det indgik aftale med restaurant nummer 100.000.

Selskabet fremhæver, at det har aftaler med store spillere som McDonald's, KFC, Tim Hortons, Hungry Jack og Subway.

Kraftig forbedring
Ud over en stor vækst i salget kan Just Eat notere et positivt resultat.

Overskuddet før skat endte på 879 millioner kroner. Det er en kraftig forbedring fra 2017, hvor Just Eat fik et overskud på 657 millioner kroner.

Just Eat blev etableret i Danmark i 2000, og hjemmesiden blev åbnet for offentligheden i 2001.

Siden da voksede Just Eat støt og fik flere og flere restauranter på listen, hvor kunder kan købe mad.

I 2011 solgte Jesper Buch, der var en af skaberne bag platformen, Just Eat til en stribe kapitalfonde for et trecifret millionbeløb.

I 2014 blev Just Eat noteret på børsen i London til en markedsværdi på langt over 10 milliarder kroner. Siden er værdien steget til omkring 45 milliarder kroner.

Just Eat har i dag hovedsæde i London og er tilgængelig i 13 lande. Foruden Danmark er det Storbritannien, Australien, New Zealand, Canada, Frankrig, Irland, Italien, Mexico, Norge, Spanien, Schweiz og Brasilien.

/ritzau/
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Nyhedsbrev

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdeb...

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

Send til en kollega

0.151