23948sdkhjf

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

| Af Redaktionen/Ritzau | Tip redaktionen om en historie

Telefonsvarer fortæller, at kæden er gået konkurs

Pizzakæden Domino's Pizza oplyste lørdag via en telefonsvarerbesked hos restauranterne, at selskabet er gået konkurs i Danmark.

Beskeden er den samme i flere af restauranterne. Pizzakædens hjemmeside i Danmark er ligeledes nede.

Domino's Pizza stammer fra USA, og det er kun den danske del af kæden, der er lukket. Kæden kom til Danmark i juni 2011.

Flere aviser herunder B.T. og Ekstra Bladet samt TV2-programmet Operation X, har i efteråret sidste år lavet en række historier om dårlig hygiejne i flere af restauranterne i Domino's-kæden.

Herefter forsøgte flere af dem ifølge B.T. at skifte cvr-nummer, hvilket formelt set er et ejerskifte. Det giver samtidig de formelt nye ejere en mulighed for at vælge frit, om de vil vise de gamle smileyrapporter til kunderne.

Efter at TV2-programmet "Operation X" havde dokumenteret kritisable forhold, gennemførte Fødevarestyrelsens Rejsehold i september en kontrol på Domino's Pizzas 30 restauranter. 22 af restauranterne fik sanktioner.

Til Ekstra Bladet fortalte rejseholdets Michael Rosenmark, at mange af sanktionerne handlede om dårlig rengøring og datomærkning.

Han var desuden overrasket over, at restauranterne havde så dårligt styr på deres forhold efter afsløringerne i "Operation X"-programmerne.

Samme måned skrev Ekstra Bladet, at Domino's Pizza på Vesterbrogade i København havde fortsat salget af pizzaer, efter at de havde opdaget, at rotter havde efterladt urin og afføring i restauranten.

Stedet blev lukket, da en rottefænger advarede Fødevarekontrollen.

Det danske selskab har hovedkontor i Roskilde, men er knyttet til selskabets forretninger i Luxembourg og Storbritannien.

Ifølge seneste regnskab fra regnskabsåret 2016-2017 var målet at blive den største fastfoodkæde i Danmark målt på antal butikker. Det skulle nås ved at åbne seks til otte butikker om året.

Dominos' Pizza er en global kæde med restauranter i over 80 lande. Over 13.000 restauranter bærer kædens navn.

I 2017 arbejdede der på globalt plan omkring 290.000 mennesker i kædens butikker, hvis man medregner alle de butikker, der har betalt for at bære navnet Domino's.

/ritzau/
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Nyhedsbrev

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdebat

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

Send til en kollega

0.141