23948sdkhjf

Ny cateringboss: Vil kunden ha' øko, prøver vi at skaffe det

AB Caterings direktør har kig på samarbejde

Som tidligere ansat hos nogle af landets store fødevareproducenter har han selv solgt masser af varer til AB Catering, og nu er han ny direktør for den landsdækkende cateringgrossist, der leverer store mængder mad til kantiner, storkøkkener og restauranter.

Peter Guldager var derfor i høj grad på hjemmebane, da han onsdag deltog i AB Catering og BC Caterings store messe i Gigantium i Aalborg, hvor 138 af grossisternes leverandører mødte tusindvis af køkkenfolk.

Direktøren var blandt meget andet med til at synge fødselsdagssang for Det Økologiske Spisemærke, der fylder 10 år i år, og som blev hædret i messens særlige Økosalon. Netop økologi er naturligvis en af de trends, som også i høj grad er i fokus hos AB Catering.

- Hvis jeg skal nævne nogle meget tydelige trends, så er det økologi, dyrevelfærd og lokale varer. Vegetar- og veganerprodukter er også på vej frem; vi kan godt se, at der sker noget dér - men de kommer jo fra et lavt udgangspunkt. Hvis man går fra én til to, så har man også fordoblet salget, sagde Peter Guldager til Food Supply.

Han havde ikke umiddelbart noget bud på, hvor stor en andel af varerne hos AB Catering der er veganske eller vegetariske. Men antallet vil helt sikkert være større på næste års udgave af Cateringmesse Nord, konstaterede han.

Samarbejde
Direktøren pegede på, at når de nye trends bliver bredt ud i landets professionelle køkkener, handler det i høj grad om et samarbejde mellem treenigheden af leverandører, grossist og slutbrugere i køkkenerne.

- Vi skal hjælpe hinanden. Hos AB Catering vil vi selvfølgelig gerne sælge det, som kunderne vil have, og vi skal være på forkant. Hvad angår for eksempel økologi, så er det jo ikke enten-eller, men både-og. Vi giver kunderne valget mellem økologi og ikke-økologi - og vil de have et produkt i en økologisk version, så prøver vi at skaffe det, fastslog Peter Guldager.

Han har været direktør for AB Catering i cirka to måneder og har en fortid hos blandt andre Arla og Tulip - hos sidstnævnte med ansvar for foodservice og derfor med stor erfaring i at handle med AB Catering.

- Nu er jeg så kommet over på den anden side af bordet og har fået erfaring med to af de tre ben i treenigheden. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde får det tredje ben med som ansat ude i et køkken, skæmtede han.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic skal bruge 700 nye medarbejdere

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Flere og flere vælger madordning frem for madpakken

Sommer: Bone's fik mindste plus siden 2003

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

Casper Christensen satser på måltidskasser

Nyhedsbrev

Ny ejer måske på vej til Domino's

Online Avis Arkiv

Restaurantkæde køber hotel midt i København

Ældremaden hitter i Randers

Just Eat vokser voldsomt: 221 millioner ordrer på et år

Aalborg-restauranter fusionerer: Køkkenchef stopper

Fødevarestyrelsen klar med 18 kontrolkampagner

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Ny cateringboss: Vil kunden ha' øko, prøver vi at skaffe det

AB Caterings direktør har kig på samarbejde

Se billederne: Cateringbranchen i hopla

5.000 gæster ville se på mulighederne

Erfarne cateringfolk har overtaget Hotel Møen

Retssag: Cafékæde tabte navnestrid

Ny portal vil hjælpe amatørkokke med at sælge delemad

Nordjysk cateringmesse får økologisk univers

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

Makkerpar overtager to spisesteder

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevarebranchen

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Mød Kalu på Mad & Glæde i Forum 2.-3. marts

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

Ses vi på messe i Aalborg på onsdag?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Send til en kollega

0.135