23948sdkhjf

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Kokke, tjenere og receptionister får et løfte

I jagten på faglært arbejdskraft vil hotelkæden Scandic nu tilbyde kommende kokke-, tjener- og receptionistelever jobgaranti.

Tilbuddet er en del af hotelkædens ønske om at fordoble antallet af elever. Inden for de kommende år skal Scandic ansætte godt 700 nye medarbejdere til fire nye hoteller i København og Aarhus, oplyser Scandic.

Der er og kommer stor mangel på faglært arbejdskraft. Således viser nye tal fra Dansk Erhverv, at 46 procent af erhvervsorganisationens og arbejdsgiverforeningens medlemsvirksomheder har oplevet, at det var enten ”meget svært” eller ”svært” at rekruttere faglærte.

Nu går Scandic så nye veje for at tiltrække den nødvendige, faglærte arbejdskraft. Danmarks største hotelkæde har ambition om at fordoble antallet af faglærte elever inden for de kommende år fra de nuværende 60 til 120.

Derfor tilbyder Scandic nu fremtidige kokke-, tjener-, og receptionistelever jobgaranti efter endt uddannelsesforløb. Desuden vil hotelkæden tilbyde skræddersyede, interne udviklings- og praktikforløb til de forskellige faggrupper under uddannelsen.

- I disse år er Scandic på en dansk vækstrejse med åbningen af fire nye hoteller. Hertil skal vi bruge mere end 700 nye kollegaer – heriblandt rigtig mange kokke, tjenere og receptionister. Derfor er det afgørende, at vi får tilgang af kvalificeret, faglært arbejdskraft. Der er hård konkurrence i branchen om talenterne, men vi har stor tro på, at vi med den nye jobgaranti for elever får succes med at finde nogle af vores nye kollegaer, siger Anne Mette Pedersen, HR-direktør i Scandic.








Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Nyhedsbrev

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdeb...

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

Send til en kollega

0.123