23948sdkhjf

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

| Af Line Lykkegaard Skou, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

Tommy Skjødt har drejet nøglen om på anmodning fra Sparekassen Vendsyssel

Et af Mariagers absolutte vartegn er lukket på ubestemt tid. Det bekræfter ejer Tommy Skjødt, der indtil for nylig drev Hotel og Restaurant Postgaarden,

- Der har været lukket i en uges tid. Det er Sparekassen Vendsyssel, der har besluttet, at det ikke skal køre videre, siger han.

Overnatnings- og spisestedet er endnu ikke taget under konkursbehandling.

- Jeg har ikke modtaget nogen indkaldelse endnu, men jeg regner med at den kommer inden længe, oplyser kurator Per Buttenschøn.

Tommy Skjødt overtog Postgaarden i efteråret 2016, da den tidligere ejer Annie Bilidt gik konkurs.

- Banken (daværende Østjysk Bank) ringede til mig, og spurgte, om jeg ville drive stedet videre. Vi lavede en aftale om, at banken hæfter for al gæld. Ellers ville jeg ikke have noget med Postgaarden at gøre, siger Tommy Skjødt.

Da Tommy Skjødt overtog Postgaarden tilbage i efteråret 2016 var det et gensyn med det historiske sted. Han har nemlig selv stået i lære som kok i restauranten.

- Jeg stiftede et anpartsselskab på 50.000 kroner. Det er de eneste penge, jeg har ude at svømme, siger Tommy Skjødt.

Han fortæller, at Østjysk Bank, der sidenhen er overtaget af Sparekassen Vendsyssel, gav ham fire år og tre måneder til at få stedet op at køre igen.

Banken hæftede også for en renovering på halvanden millioner kroner af ejendommen, der kan dateres mere end 300 år tilbage i tiden.

Alle 14 værelser, krostue, køkken og facade fik en overhaling.

- Vi er kun to et halvt år henne i aftalen. Men det er sådan set ikke så overraskende. Der sidder sikkert en medarbejder i Vrå og bestemmer. Man kan godt mærke, det ikke er en lokal bank længere.

- Jeg havde lavet en plan, men i sidste uge ville de (banken) pludselig have mig til at smide penge i. Det ville jeg ikke, og så kunne vi ikke længere arbejde sammen. Jeg er egentlig rimelig afklaret med situationen. Jeg har nok set det komme i et stykke tid, siger Tommy Skjødt, der ikke har haft fastansat personale i længere tid.

- Min bedre halvdel har været ansat, og ellers har vi haft personale på timebasis, fortæller han.

Kurator Per Buttenschøn oplyser, at langt de fleste kunder med reservationer ude i fremtiden er blevet kontaktet og orienteret om situationen.

- Dem har vi håndteret så godt som muligt. Hvis nogen ikke har fået besked, er det fordi, vi ikke har kunnet få fat på dem, siger han.

Også Tommy Skjødt har ringet og aflyst alt fra sølvbryllupper til konfirmationer, fortæller han.

- Det er jo egentlig ikke min opgave, men jeg kan forstå, det ikke er blevet gjort ordentligt. Det bekymrer mig lidt. Folk er rystede over, at de ikke har fået besked.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra regionsdirektør i Sparekassen Vendsyssel Brian Kristiansen.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic skal bruge 700 nye medarbejdere

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Flere og flere vælger madordning frem for madpakken

Sommer: Bone's fik mindste plus siden 2003

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

Casper Christensen satser på måltidskasser

Nyhedsbrev

Ny ejer måske på vej til Domino's

Online Avis Arkiv

Restaurantkæde køber hotel midt i København

Ældremaden hitter i Randers

Just Eat vokser voldsomt: 221 millioner ordrer på et år

Aalborg-restauranter fusionerer: Køkkenchef stopper

Fødevarestyrelsen klar med 18 kontrolkampagner

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Ny cateringboss: Vil kunden ha' øko, prøver vi at skaffe det

AB Caterings direktør har kig på samarbejde

Se billederne: Cateringbranchen i hopla

5.000 gæster ville se på mulighederne

Erfarne cateringfolk har overtaget Hotel Møen

Retssag: Cafékæde tabte navnestrid

Ny portal vil hjælpe amatørkokke med at sælge delemad

Nordjysk cateringmesse får økologisk univers

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

Makkerpar overtager to spisesteder

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevarebranchen

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Mød Kalu på Mad & Glæde i Forum 2.-3. marts

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

Ses vi på messe i Aalborg på onsdag?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Send til en kollega

0.117