23948sdkhjf

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

| Af Line Lykkegaard Skou, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

Tommy Skjødt har drejet nøglen om på anmodning fra Sparekassen Vendsyssel

Et af Mariagers absolutte vartegn er lukket på ubestemt tid. Det bekræfter ejer Tommy Skjødt, der indtil for nylig drev Hotel og Restaurant Postgaarden,

- Der har været lukket i en uges tid. Det er Sparekassen Vendsyssel, der har besluttet, at det ikke skal køre videre, siger han.

Overnatnings- og spisestedet er endnu ikke taget under konkursbehandling.

- Jeg har ikke modtaget nogen indkaldelse endnu, men jeg regner med at den kommer inden længe, oplyser kurator Per Buttenschøn.

Tommy Skjødt overtog Postgaarden i efteråret 2016, da den tidligere ejer Annie Bilidt gik konkurs.

- Banken (daværende Østjysk Bank) ringede til mig, og spurgte, om jeg ville drive stedet videre. Vi lavede en aftale om, at banken hæfter for al gæld. Ellers ville jeg ikke have noget med Postgaarden at gøre, siger Tommy Skjødt.

Da Tommy Skjødt overtog Postgaarden tilbage i efteråret 2016 var det et gensyn med det historiske sted. Han har nemlig selv stået i lære som kok i restauranten.

- Jeg stiftede et anpartsselskab på 50.000 kroner. Det er de eneste penge, jeg har ude at svømme, siger Tommy Skjødt.

Han fortæller, at Østjysk Bank, der sidenhen er overtaget af Sparekassen Vendsyssel, gav ham fire år og tre måneder til at få stedet op at køre igen.

Banken hæftede også for en renovering på halvanden millioner kroner af ejendommen, der kan dateres mere end 300 år tilbage i tiden.

Alle 14 værelser, krostue, køkken og facade fik en overhaling.

- Vi er kun to et halvt år henne i aftalen. Men det er sådan set ikke så overraskende. Der sidder sikkert en medarbejder i Vrå og bestemmer. Man kan godt mærke, det ikke er en lokal bank længere.

- Jeg havde lavet en plan, men i sidste uge ville de (banken) pludselig have mig til at smide penge i. Det ville jeg ikke, og så kunne vi ikke længere arbejde sammen. Jeg er egentlig rimelig afklaret med situationen. Jeg har nok set det komme i et stykke tid, siger Tommy Skjødt, der ikke har haft fastansat personale i længere tid.

- Min bedre halvdel har været ansat, og ellers har vi haft personale på timebasis, fortæller han.

Kurator Per Buttenschøn oplyser, at langt de fleste kunder med reservationer ude i fremtiden er blevet kontaktet og orienteret om situationen.

- Dem har vi håndteret så godt som muligt. Hvis nogen ikke har fået besked, er det fordi, vi ikke har kunnet få fat på dem, siger han.

Også Tommy Skjødt har ringet og aflyst alt fra sølvbryllupper til konfirmationer, fortæller han.

- Det er jo egentlig ikke min opgave, men jeg kan forstå, det ikke er blevet gjort ordentligt. Det bekymrer mig lidt. Folk er rystede over, at de ikke har fået besked.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra regionsdirektør i Sparekassen Vendsyssel Brian Kristiansen.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Nyhedsbrev

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdeb...

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

Send til en kollega

0.138