23948sdkhjf

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Håbefulde kokke var gennem en benhård audition i Odense

Nerverne sad uden på kokketøjet, og sveden piblede frem på panden af de syv danske kokke, der søndag var til audition på Cateringlandsholdet på Cookery i Odense i håb om at få en plads på holdet. Seks af dem lykkedes med projektet.

Kokkene skulle levere en forret og en hovedret baseret på økologisk kylling. Og konkurrencen var hård.

- Vi så et fremragende og højt niveau, og det tegner godt for arbejdet frem imod OL i februar 2020 i Stuttgart, fortæller landstræner og team manager Lars B. Nielsen.

Og der skal arbejdes hårdt frem imod OL. Cateringlandsholdet hentede for nylig samlet bronze ved VM og er dermed verdens tredjebedste hold.

- Det har været vigtigt, at vi fik de rigtige profiler til holdet, da Cateringlandsholdet handler om en samlet holdindsats, men selvfølgelig skal fagligheden og teamånden være der, og de krav opfylder det nye landshold, siger Lars B. Nielsen.

Cateringlandsholdet er dermed det første af landets Kokkelandshold, der har fået holdet på plads. De øvrige hold forventes at kunne offentliggøres i løbet af et par uger.

De nye medlemmer på Cateringlandsholdet er Christian Præst Simonsen, Semler i Glostrup, Christoffer Bro, Designskolen i Kolding, Oliver Knudsen, Fazer Foods i Bestseller i Brande, Lasse Nørgaard, Cheval Blanc hos Skov i Glyngøre, Rasmus Bundgaard, Bundgaard Foods Consulting, og Sofie Nielsen, Hahnemanns Køkken i København.

Fra bronzeholdet ved VM er følgende genudtaget: Holdkaptajn Dennis Justesen, VOLA i Horsens, Christina Larsen, Cheval Blanc i Roskilde, Søren Olsen, Le Chef i Svenstrup, Steven Damkilde, Choice Food i København, og Michael Simonsen, Compass Group hos Schneider Electric i Ballerup.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Domino's Danmark er solgt: Pizzeriaerne vil genåbne

2. marts gik Domino's Pizza i Danmark konkurs. Men selskabet er solgt, og pizzakæden vil blive drevet videre

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Kokkenes Køkken lander ny kantineaftale

Restauranter går til kamp mod støjproblemer

Nyhedsbrev

Hungry.dk satser på hurtigt at overhale Just Eat

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Aarstidernes bundlinje mistede 25 millioner

Skills: Her er vinderne fra madbrancherne

Kantinemad var skyld i næsten 50 sygemeldinger

Nyt firma satser på alkoholfri drikkevarer

Kro har succes med at servere buffet med rester

Ilden intensiverer kødkrigen og rykker vestpå

Klein klar: Flammen har fundet sin nye direktør

Han skal være med til at sætte fart på ekspansion

Analyse: Restauratører skovler millioner ind

De 408 største selskaber i restaurationsbranchen under lup

OK Plus skal stadig have convenience fra Reitan

Personale nyder godt af snack-menu til ældre

Mange flere vil være kokke eller tjenere

- Jeg kniber mig selv i armen, siger direktør

Hospitalskøkken har hakket 50 procent af madspildet

Cateringbranchen opruster med ny forening

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Scandic skal bruge 700 nye medarbejdere

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Flere og flere vælger madordning frem for madpakken

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

Aalborg-restauranter fusionerer: Køkkenchef stopper

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdebat

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevarebranchen

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Mød Kalu på Mad & Glæde i Forum 2.-3. marts

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

Ses vi på messe i Aalborg på onsdag?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

Send til en kollega

0.219