23948sdkhjf

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Håbefulde kokke var gennem en benhård audition i Odense

Nerverne sad uden på kokketøjet, og sveden piblede frem på panden af de syv danske kokke, der søndag var til audition på Cateringlandsholdet på Cookery i Odense i håb om at få en plads på holdet. Seks af dem lykkedes med projektet.

Kokkene skulle levere en forret og en hovedret baseret på økologisk kylling. Og konkurrencen var hård.

- Vi så et fremragende og højt niveau, og det tegner godt for arbejdet frem imod OL i februar 2020 i Stuttgart, fortæller landstræner og team manager Lars B. Nielsen.

Og der skal arbejdes hårdt frem imod OL. Cateringlandsholdet hentede for nylig samlet bronze ved VM og er dermed verdens tredjebedste hold.

- Det har været vigtigt, at vi fik de rigtige profiler til holdet, da Cateringlandsholdet handler om en samlet holdindsats, men selvfølgelig skal fagligheden og teamånden være der, og de krav opfylder det nye landshold, siger Lars B. Nielsen.

Cateringlandsholdet er dermed det første af landets Kokkelandshold, der har fået holdet på plads. De øvrige hold forventes at kunne offentliggøres i løbet af et par uger.

De nye medlemmer på Cateringlandsholdet er Christian Præst Simonsen, Semler i Glostrup, Christoffer Bro, Designskolen i Kolding, Oliver Knudsen, Fazer Foods i Bestseller i Brande, Lasse Nørgaard, Cheval Blanc hos Skov i Glyngøre, Rasmus Bundgaard, Bundgaard Foods Consulting, og Sofie Nielsen, Hahnemanns Køkken i København.

Fra bronzeholdet ved VM er følgende genudtaget: Holdkaptajn Dennis Justesen, VOLA i Horsens, Christina Larsen, Cheval Blanc i Roskilde, Søren Olsen, Le Chef i Svenstrup, Steven Damkilde, Choice Food i København, og Michael Simonsen, Compass Group hos Schneider Electric i Ballerup.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Send til en kollega

0.131