23948sdkhjf

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Håbefulde kokke var gennem en benhård audition i Odense

Nerverne sad uden på kokketøjet, og sveden piblede frem på panden af de syv danske kokke, der søndag var til audition på Cateringlandsholdet på Cookery i Odense i håb om at få en plads på holdet. Seks af dem lykkedes med projektet.

Kokkene skulle levere en forret og en hovedret baseret på økologisk kylling. Og konkurrencen var hård.

- Vi så et fremragende og højt niveau, og det tegner godt for arbejdet frem imod OL i februar 2020 i Stuttgart, fortæller landstræner og team manager Lars B. Nielsen.

Og der skal arbejdes hårdt frem imod OL. Cateringlandsholdet hentede for nylig samlet bronze ved VM og er dermed verdens tredjebedste hold.

- Det har været vigtigt, at vi fik de rigtige profiler til holdet, da Cateringlandsholdet handler om en samlet holdindsats, men selvfølgelig skal fagligheden og teamånden være der, og de krav opfylder det nye landshold, siger Lars B. Nielsen.

Cateringlandsholdet er dermed det første af landets Kokkelandshold, der har fået holdet på plads. De øvrige hold forventes at kunne offentliggøres i løbet af et par uger.

De nye medlemmer på Cateringlandsholdet er Christian Præst Simonsen, Semler i Glostrup, Christoffer Bro, Designskolen i Kolding, Oliver Knudsen, Fazer Foods i Bestseller i Brande, Lasse Nørgaard, Cheval Blanc hos Skov i Glyngøre, Rasmus Bundgaard, Bundgaard Foods Consulting, og Sofie Nielsen, Hahnemanns Køkken i København.

Fra bronzeholdet ved VM er følgende genudtaget: Holdkaptajn Dennis Justesen, VOLA i Horsens, Christina Larsen, Cheval Blanc i Roskilde, Søren Olsen, Le Chef i Svenstrup, Steven Damkilde, Choice Food i København, og Michael Simonsen, Compass Group hos Schneider Electric i Ballerup.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.156