23948sdkhjf

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Bare en måneds tid efter at have kastet sig ud i også at drive en kantine er indehaveren af cateringfirmaet Food by Sejdenfaden i Bjerringbro klar til at gøre det igen:

1. maj overtager Annette Sejdenfaden driften af kantinen hos bordpladefabrikken Implast, også i Bjerringbro. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Annette Sejdenfaden overtog 1. januar driften af kantinen hos Knowhowz, der både er et uddannelsescenter og en erhvervs- og udviklingspark. Og det er altså gået så godt, at hun har fået mod på endnu en kantine.

- Vi skulle lige finde ud af, om vi syntes, det var sjovt at drive kantine, inden vi sagde ja til noget mere. Og vi synes, det er vildt sjovt. Det er dejligt at være der, hvor de spiser maden, at se reaktionerne og få responsen med det samme, siger Annette Sejdenfaden til folkebladet.

Hun åbnede cateringvirksomheden, der mest laver tapas, for to år siden og lejede sig ind i et industrikøkken i Bjerringbro. Dengang troede hun, at hun skulle lave det hele selv, men hun er nu oppe på jævnligt at beskæftige syv-otte mennesker hen over en uge - og med den nye kantine får hun brug for én ny fuldtidsmedarbejder.

Der er cirka 140 medarbejdere hos Implast.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (1)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Send til en kollega

0.158