23948sdkhjf

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Bare en måneds tid efter at have kastet sig ud i også at drive en kantine er indehaveren af cateringfirmaet Food by Sejdenfaden i Bjerringbro klar til at gøre det igen:

1. maj overtager Annette Sejdenfaden driften af kantinen hos bordpladefabrikken Implast, også i Bjerringbro. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Annette Sejdenfaden overtog 1. januar driften af kantinen hos Knowhowz, der både er et uddannelsescenter og en erhvervs- og udviklingspark. Og det er altså gået så godt, at hun har fået mod på endnu en kantine.

- Vi skulle lige finde ud af, om vi syntes, det var sjovt at drive kantine, inden vi sagde ja til noget mere. Og vi synes, det er vildt sjovt. Det er dejligt at være der, hvor de spiser maden, at se reaktionerne og få responsen med det samme, siger Annette Sejdenfaden til folkebladet.

Hun åbnede cateringvirksomheden, der mest laver tapas, for to år siden og lejede sig ind i et industrikøkken i Bjerringbro. Dengang troede hun, at hun skulle lave det hele selv, men hun er nu oppe på jævnligt at beskæftige syv-otte mennesker hen over en uge - og med den nye kantine får hun brug for én ny fuldtidsmedarbejder.

Der er cirka 140 medarbejdere hos Implast.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (1)
Forsiden lige nu

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Stor nedgang i antallet af nye spisesteder

Nye leverandører godkendt til madservice efter konkurs

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Nyhedsbrev

Messe byder på topkokkedyst

Seminar sætter fokus på nye måder at undgå sygdom via fødevarer

Kontrolrapport afslører massivt rod på politianmeldte spisesteder

Fødevaretstyrelsens seneste kontrolbesøg hos XO Burger and Steaks og Café Emma afslører stribevis af problemer. Styrelsen har nu valgt at politianmelde begge spisesteder

Jysk storkøkken i konkurssag

Danmark kræver en milliard kroner fra Just Eat

Flere københavnske spisesteder politianmeldt

Fødevarestyrelsen har politianmeldt fire spisesteder i København. Det sker, efter at styrelsen har konstateret adskillige overtrædelser på fødevarelovgivningen

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Dansk økobageri lander kæmpeaftale med cafékæde

Kokkebrødre vil åbne ny restaurantkæde

Just Eat i sammenskudsgilde: Vil gå sammen med konkurrent

Madmarked i Odense går konkurs og lukker

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Madaffaldet på Tall Ships Races Aarhus bliver til energi og gødning

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvendelse

Gratis GS1 online basiskursus

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Send til en kollega

0.123