23948sdkhjf

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

| Af Tina Larsen, aalborg:nu | Tip redaktionen om en historie
Aalborg har fået en ny café; på Gugvej har Hotdog & Potato netop budt de første gæster velkommen.

- Vi har et helt nyt koncept, hvor vi tilbyder forskellige slags ovnbagte kartofler med fyld, siger Natali Smith.

Hotdog & Potato er ejet af hendes mand, Firas Smith, der også står bag pizzeriaet Happy Times, der holder til i nabobygningen. Han har tidligere ejet Spicy på Boulevarden i Aalborg, mens det er nyt for Natali Smith at være med til at drive en café.

- Ideen med at satse på ovnbagte kartofler er min. Jeg fik den, da jeg smagte dem i København, siger hun.

- Jeg kan selv rigtig godt lide kartoflerne, og jeg synes, at Aalborg mangler et sted som vores.

Kvalitet og service
For parret handler det også om at skabe et samlingssted i bydelen, hvor de selv bor med deres fire børn.

- Vores mål er, at gæsterne skal føle sig hjemme her, siger Natali Smith.

- Vi mangler et sted i Gug, hvor man kan mødes med sine venner og sidde og snakke mens man hygger sig. Eller måske bare selv har lyst til en kop kaffe og et stykke kage.

Derudover er der sandwich og brunch på menuen - og som navnet antyder: hotdogs.

- Både pølser og kartofler er en del af dansk kultur, og det vil vi gerne kombinere, siger Natali Smith.

Selv om det meste er klassisk tilberedt, finder man også enkelte elementer fra hendes hjemland, Libanon. Blandt andet de hemmelige krydderier der giver kylling og kebab en særlig smag - eller brunchens pandekager med zaatar, der er en blanding af sesamfrø, olie og timian blandet med krydderiet sumak.

- Jeg har brugt meget tid på at eksperimentere med, hvad der smager godt, og hvilke ting der passer godt sammen. Man kan ikke bare mikse alt muligt, siger Natali Smith.

- Og vi lægger meget vægt på, hvad vores kunder synes, så vi videreudvikler hele tiden.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Nyhedsbrev

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdeb...

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

Send til en kollega

0.131