23948sdkhjf

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

| Af Tina Larsen, aalborg:nu | Tip redaktionen om en historie
Aalborg har fået en ny café; på Gugvej har Hotdog & Potato netop budt de første gæster velkommen.

- Vi har et helt nyt koncept, hvor vi tilbyder forskellige slags ovnbagte kartofler med fyld, siger Natali Smith.

Hotdog & Potato er ejet af hendes mand, Firas Smith, der også står bag pizzeriaet Happy Times, der holder til i nabobygningen. Han har tidligere ejet Spicy på Boulevarden i Aalborg, mens det er nyt for Natali Smith at være med til at drive en café.

- Ideen med at satse på ovnbagte kartofler er min. Jeg fik den, da jeg smagte dem i København, siger hun.

- Jeg kan selv rigtig godt lide kartoflerne, og jeg synes, at Aalborg mangler et sted som vores.

Kvalitet og service
For parret handler det også om at skabe et samlingssted i bydelen, hvor de selv bor med deres fire børn.

- Vores mål er, at gæsterne skal føle sig hjemme her, siger Natali Smith.

- Vi mangler et sted i Gug, hvor man kan mødes med sine venner og sidde og snakke mens man hygger sig. Eller måske bare selv har lyst til en kop kaffe og et stykke kage.

Derudover er der sandwich og brunch på menuen - og som navnet antyder: hotdogs.

- Både pølser og kartofler er en del af dansk kultur, og det vil vi gerne kombinere, siger Natali Smith.

Selv om det meste er klassisk tilberedt, finder man også enkelte elementer fra hendes hjemland, Libanon. Blandt andet de hemmelige krydderier der giver kylling og kebab en særlig smag - eller brunchens pandekager med zaatar, der er en blanding af sesamfrø, olie og timian blandet med krydderiet sumak.

- Jeg har brugt meget tid på at eksperimentere med, hvad der smager godt, og hvilke ting der passer godt sammen. Man kan ikke bare mikse alt muligt, siger Natali Smith.

- Og vi lægger meget vægt på, hvad vores kunder synes, så vi videreudvikler hele tiden.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic skal bruge 700 nye medarbejdere

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Flere og flere vælger madordning frem for madpakken

Sommer: Bone's fik mindste plus siden 2003

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

Casper Christensen satser på måltidskasser

Nyhedsbrev

Ny ejer måske på vej til Domino's

Online Avis Arkiv

Restaurantkæde køber hotel midt i København

Ældremaden hitter i Randers

Just Eat vokser voldsomt: 221 millioner ordrer på et år

Aalborg-restauranter fusionerer: Køkkenchef stopper

Fødevarestyrelsen klar med 18 kontrolkampagner

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Ny cateringboss: Vil kunden ha' øko, prøver vi at skaffe det

AB Caterings direktør har kig på samarbejde

Se billederne: Cateringbranchen i hopla

5.000 gæster ville se på mulighederne

Erfarne cateringfolk har overtaget Hotel Møen

Retssag: Cafékæde tabte navnestrid

Ny portal vil hjælpe amatørkokke med at sælge delemad

Nordjysk cateringmesse får økologisk univers

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

Makkerpar overtager to spisesteder

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevarebranchen

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Mød Kalu på Mad & Glæde i Forum 2.-3. marts

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

Ses vi på messe i Aalborg på onsdag?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Send til en kollega

0.137