23948sdkhjf

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Efterspørgslen på økologiske produkter ser ud til fortsat at stige. Det er en af hovedkonklusionerne i det nyeste Food Service Indeks fra analysevirksomheden 4B Research i Aalborg.

Indekset omfatter besvarelser fra 900 slutbrugere årligt.

4B Research har blandt andet spurgt respondenterne i kantiner, storkøkkener, hoteller og kursus-/konferencecentre om, hvor meget køkkenerne forventer at deres forbrug af økologiske produkter vil stige de kommende 3 og 12 måneder. 29 procent af kunderne forventer, at deres køb af økologiske produkter vil stige de kommende tre måneder.

Desuden ser det ud til, at veganer- og vegetarbølgen har bidt sig godt fast hos de professionelle køkkener også. Fem procent vil øge udbuddet af veganerretter de kommende tre måneder og hele 20 procent vil øge udbuddet af vegetarretter.

- Det er meget symptomatisk for udviklingen i branchen, at den følger de trends, der er i markedet. Det er helt naturligt, at brugerne og kunderne efterspørger både økologi og veganer- og vegetarretter, konstaterer Dennis Blome, direktør i 4B Research og ekspert i forbrugeradfærd.

- Såvel kantiner som offentlige storkøkkener bliver nødt til at tilpasse sig det, brugerne efterspørger. Den tid hvor ”kantinemutter” eller økonomaen i det offentlige køkken satte menuen uden at lytte til brugerne, er forbi, tilføjer han.

Dennis Blome peger på, at det under alle omstændigheder er bemærkelsesværdigt, at landets kantiner forventer at øge udbuddet af vegetarretter med hele 35 procent de kommende tre måneder.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Send til en kollega

0.104