23948sdkhjf

Catering-firma åbner restaurant i København

Eat Event, der blev stiftet af Jakob Genet Mastek i 2012 og i dag beskæftiger 30 medarbejdere, har fået sig en lillesøster i form af Restaurant Mastek, der slår dørene op 1. februar i Københavns Nordhavn.

Eat Events primære forretningsområde er kantinedrift, og derudover byder virksomheden på leverance af cateringløsninger, eventafvikling, festivalhåndtering og lignende.

Men nu er det altså restaurant-drømmen, der står til at blive udlevet.

Jakob Genet Mastek inviterer indenfor i Pakhus 12, der i en årrække husede det legendariske spisested M/S Amerika. Køkkenet fokuserer på sæsonens råvarer, i nordisk stil men med franske teknikker.

I baren kan man få en cocktail, og der vil lejlighedsvis blive afholdt tema-aftener, intimkoncerter og smagninger.

- Det er fantastisk at få mulighed for at drive restaurant på et sted som Pakhus 12, der emmer af historie. Jeg har længe været på udkig efter de rigtige lokaler, og da denne adresse blev en mulighed, slog jeg til med det samme, siger Jakob Genet Mastek, indehaver af Restaurant Mastek.

Restaurant Mastek har til daglig plads til 80 gæster af gangen, mens man kan have 140 gæster, når der afholdes selskaber eller arrangementer.

- Det føles rigtig godt, og jeg er på en måde kommet hjem, hvor jeg hører til. For mig er det en totaloplevelse at gå på restaurant. Udover vinen i glasset og maden på tallerkenen er der mødet med personalet, musikken i højtalerne, akustikken i rummet, stolen under dig og bordet, du sidder ved, siger Jakob genet Mastek, og fortsætter:

- Disse er blot få af de ting på den lange ubevidste liste, som du som gæst ikke nødvendigvis lægger mærke til, når de fungerer, men hvis de ikke gør, så har vi vist alle sammen prøvet, at det kan skæmme selv den bedste gastronomiske oplevelse.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Stor nedgang i antallet af nye spisesteder

Nye leverandører godkendt til madservice efter konkurs

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Nyhedsbrev

Messe byder på topkokkedyst

Seminar sætter fokus på nye måder at undgå sygdom via fødevarer

Kontrolrapport afslører massivt rod på politianmeldte spisesteder

Fødevaretstyrelsens seneste kontrolbesøg hos XO Burger and Steaks og Café Emma afslører stribevis af problemer. Styrelsen har nu valgt at politianmelde begge spisesteder

Jysk storkøkken i konkurssag

Danmark kræver en milliard kroner fra Just Eat

Flere københavnske spisesteder politianmeldt

Fødevarestyrelsen har politianmeldt fire spisesteder i København. Det sker, efter at styrelsen har konstateret adskillige overtrædelser på fødevarelovgivningen

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Dansk økobageri lander kæmpeaftale med cafékæde

Kokkebrødre vil åbne ny restaurantkæde

Just Eat i sammenskudsgilde: Vil gå sammen med konkurrent

Madmarked i Odense går konkurs og lukker

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Madaffaldet på Tall Ships Races Aarhus bliver til energi og gødning

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvendelse

Gratis GS1 online basiskursus

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Send til en kollega

0.336