23948sdkhjf

Catering-firma åbner restaurant i København

Eat Event, der blev stiftet af Jakob Genet Mastek i 2012 og i dag beskæftiger 30 medarbejdere, har fået sig en lillesøster i form af Restaurant Mastek, der slår dørene op 1. februar i Københavns Nordhavn.

Eat Events primære forretningsområde er kantinedrift, og derudover byder virksomheden på leverance af cateringløsninger, eventafvikling, festivalhåndtering og lignende.

Men nu er det altså restaurant-drømmen, der står til at blive udlevet.

Jakob Genet Mastek inviterer indenfor i Pakhus 12, der i en årrække husede det legendariske spisested M/S Amerika. Køkkenet fokuserer på sæsonens råvarer, i nordisk stil men med franske teknikker.

I baren kan man få en cocktail, og der vil lejlighedsvis blive afholdt tema-aftener, intimkoncerter og smagninger.

- Det er fantastisk at få mulighed for at drive restaurant på et sted som Pakhus 12, der emmer af historie. Jeg har længe været på udkig efter de rigtige lokaler, og da denne adresse blev en mulighed, slog jeg til med det samme, siger Jakob Genet Mastek, indehaver af Restaurant Mastek.

Restaurant Mastek har til daglig plads til 80 gæster af gangen, mens man kan have 140 gæster, når der afholdes selskaber eller arrangementer.

- Det føles rigtig godt, og jeg er på en måde kommet hjem, hvor jeg hører til. For mig er det en totaloplevelse at gå på restaurant. Udover vinen i glasset og maden på tallerkenen er der mødet med personalet, musikken i højtalerne, akustikken i rummet, stolen under dig og bordet, du sidder ved, siger Jakob genet Mastek, og fortsætter:

- Disse er blot få af de ting på den lange ubevidste liste, som du som gæst ikke nødvendigvis lægger mærke til, når de fungerer, men hvis de ikke gør, så har vi vist alle sammen prøvet, at det kan skæmme selv den bedste gastronomiske oplevelse.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Send til en kollega

0.166