23948sdkhjf

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

De Brune Riddere har slået til igen

Titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich 2018 gik til Restaurant Kohalen på havnen i Aarhus.

Hæderen er her efter nytår for syvende år i træk uddelt af en flok bøfsandwichentusiaster, der kalder sig De Brune Riddere.

- Da vi var inde at spise den for et par måneder siden, tænkte jeg efter tre bidder: Det her er den bedste bøfsandwich, jeg har smagt i mit liv – og lad os bare være ærlige, jeg har fået et par stykker, siger Lasse H. Görlitz, der er formand for De Brune Riddere, til TV2 Østjylland.

Han tilføjer, at Kohalens sejr i høj grad hænger sammen med, at alt er hjemmelavet. Lige fra sennep, ketchup og remoulade til den hjemmebagte bolle.

Ud over selve bøffen ser ingredienslisten sådan ud:

- Hjemmebagt bolle
- Bløde løg
- Hjemmesyltede rødbeder
- Agurkesalat
- Sennepspickles
- Ristede og rå løg
- Ketchup, sennep og remoulade
- Brun sovs

Prisen for en bøfsandwich på Kohalen - inklusive friterede kartofler - er 159 kroner.

Andenpladsen i bøfsandwichkåringen gik til Rasses Skovpølser, Skanderborg, som vandt 2017-prisen, mens vinderen fra 2013, Vestre Bådelaug i Aalborg, denne gang tog tredjepladsen.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Stor nedgang i antallet af nye spisesteder

Nye leverandører godkendt til madservice efter konkurs

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Nyhedsbrev

Messe byder på topkokkedyst

Seminar sætter fokus på nye måder at undgå sygdom via fødevarer

Kontrolrapport afslører massivt rod på politianmeldte spisesteder

Fødevaretstyrelsens seneste kontrolbesøg hos XO Burger and Steaks og Café Emma afslører stribevis af problemer. Styrelsen har nu valgt at politianmelde begge spisesteder

Jysk storkøkken i konkurssag

Danmark kræver en milliard kroner fra Just Eat

Flere københavnske spisesteder politianmeldt

Fødevarestyrelsen har politianmeldt fire spisesteder i København. Det sker, efter at styrelsen har konstateret adskillige overtrædelser på fødevarelovgivningen

Sønderjysk makkerpar klar med helt nyt koncept

Dansk økobageri lander kæmpeaftale med cafékæde

Kokkebrødre vil åbne ny restaurantkæde

Just Eat i sammenskudsgilde: Vil gå sammen med konkurrent

Madmarked i Odense går konkurs og lukker

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Blockchain for fødevarer SMV´er

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Udnyt alle fordele ved brug af plastpaller

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Bliv klogere på blockchains værdi for fødevarersektoren

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

Blockchain for fødevarevirksomheder (SMV´er)

Små og store palletanke - tjek den nye 300 L

Madaffaldet på Tall Ships Races Aarhus bliver til energi og gødning

Hygiejnisk design kursus - Viden og værktøjer til korrekt design og anvendelse

Gratis GS1 online basiskursus

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Send til en kollega

0.113