23948sdkhjf

Cateringlandsholdet holder audition

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Interesserede skal sende forslag til tre retter

Har man evnerne, fagligheden, drivet og team-ånden, så har man måske chancen for at blive udvalgt til at repræsentere de røde/hvide farver på det danske cateringlandshold.

Efter et flot resultat med guld og en samlet tredjeplads ved seneste VM i Luxembourg i november er det nu tid at skærpe holdet og formen yderligere. Målsætningen er nemlig at stå øverst på podiet med guld om halsen ved det kommende Culinary Olympics (OL) i Stuttgart i februar 2020

- Vi leder efter dem, som hver dag arbejder hårdt for at pirre sanserne hos gæsterne i kantinerne eller der, hvor man leverer mad. Personer som via kreativitet og nytænkning rykker grænser og skaber måltidsoplevelser i særklasse, siger team manager Lars B. Nielsen fra Cateringlandsholdet.

Han påpeger, at man som kandidat skal være en team-player, der er detaljeorienteret og aldrig går på kompromis med kvaliteten.

- For at komme i betragtning skal man indsende en ansøgning, hvori man kort beskriver sig selv om motivationen for at søge, samt vedlægge forslag til en kødret, en fiskeret og en vegetarret, som kunne serveres i en kantine. Og her behøver man ikke vedlægge opskriften. Og så skal man vedlægge minimum tre fotos af retter, man selv har lavet, efter eget valg, fortæller Lars B. Nielsen.

Der er deadline for ansøgninger mandag 28. januar, og optagelsesprøven foregår på Cookery i Odense søndag 10. februar.

Interesserede skal sende ansøgning til team manager Lars B. Nielsen på lars@kokkelandsholdet.dk





Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Send til en kollega

0.143